2018 03 04 RK013

Na  održanoj redovnoj Izvještajnoj – izbornoj skupštini RK Orahovica, nije došlo do promjene u sastavu čelništva kluba. Funkciju predsjednika i dalje će obnašati  Samir Šahinović,  Mirko Škorvaga i u narednom mandatu obnašat će dužnost zamjenika predsjednika a Alen Šahinović tajnika/blagajnika.

Osim  njih trojice, novi Upravni odbor još čine Saša Kršija, Željko Straka, Ivica Matek i Ivan Hegediš. Darko Žužak i u narednom mandatu obnašat će dužnost predsjednika NO, a u radu će mu pomagati Boris Steiner i Robert Šahinović.

Budući je Skupština Rukometnog kluba održana prije dva mjeseca, na izbornoj skupštini predsjednik  Šahinović ukratko je kroz izvješće o radu, podsjetio na najvažnije aktivnosti. Rekao  je da  je i u narednom razdoblju  potrebna  pomoć Grada u rješavanju važnih pitanja, a pomoć se odnosi na veću nego do sada financijsku pomoć, jer je ustrojena  kadetska  i seniorska ženska ekipa koja će s natjecanjem krenuti ove jeseni.

Trener prve momčadi Zoran Ugljanac kazao je kako je klub u protekloj godini osvojio drugo mjesto u Trećoj ligi što im je donijelo plasman u Drugu ligu. Trenutno su nešto lošiji rezultatski, no kako je rekao Ugljanac, nada se da će do kraja sezone uspjeti izboriti ostanak u Drugoj ligi Istok.
Čestitajući rukovodstvu Rukometnog kluba Orahovica, gradonačelnica Ana – Marija Petin je rekla:

– „Natjecati se u Drugoj ligi Istok  veliki je uspjeh, ali znam da s tom ligom dolazi velika odgovornost i veliki financijski troškovi i zbog toga vam Grad tu stoji kao partner. Osigurali smo pola milijuna kuna za ovu godinu za rad sportskih klubova i udruga i sigurno će jedan dio od tih povećanih sredstava pripasti i vama. Za problem s korištenjem dvorane ni vi kao ni drugi klubovi, ne možete sami  snositi dio troškova koje imate zbog korištenja dvorana u drugim školama. Sa županom Androvićem  već sam razgovarala i riješit ćemo taj  veliki problem“ - rekla je gradonačelnica Petin.Osim gradonačelnice Ana – Marije Petin, skupštini su nazočili i zamjenik župana Darko Žužak, predsjednik ZŠU Grada Orahovice Miroslav Tot, gradski vijećnik i predstavnik tenis kluba Orahovica Igor Hozić i predstavnica ŽRK Orahovica Andrijana Rukavina. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Regionalni izbor vinske kraljice 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 33 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 217

Jučer 555

Ovaj tjedan 3286

Ovaj mjesec 13529

Ukupno 1887576