2018 03 09 Dinamo044

Skupština Udruge  navijača Dinamo, održana je 10. ožujka i bila je jubilarna, proslavljeno je njome, deset godina rada i postojanja Udruge u Orahovici. Za tu značajnu prigodu, predsjednik udruge Damir Najmenik snimio je film pod nazivom Naših prvih 10 godina, koji je premijerno prikazan na skupštini.

Predsjednik Damir Najmenik, pozdravio je članove i goste, među kojima  gradonačelnicu grada Orahovice Ana-Mariju Petin i njezinog zamjenika Dalibora Fofonjku, koji su i članovi udruge, te predstavnike NK Dinamo, glasnogovornika Alena Lesičkog, direktora marketinga Tomislava Rukavinu  te najveće ovosezonsko pojačanje kluba, Maria Gavranovića.

U izvješću oradu u prošloj godini Najmenik je istaknuo organizirano putovanje  članova na utakmice, na kojima od prošle godine isticanjem desetmetarskog transparenta na tribinama promoviraju  udrugu i grad Orahovicu u Hrvatskoj i inozemstvu. Na promidžbi i informiranju rada udruge stalna briga se vodi putem web stranice, a predsjednik udruge gostovao je i u emisiji hrvatske nogometne televizije „Plavi kvart“. Stalne aktivnosti udruge koja danas ima 116 članova su humanitarne aktivnosti  i pomoći, posjet gradu Vukovaru te druženje članstva na lokalnoj razini. U planu rada za tekuću godinu, članovi udruge nastavit će raditi na uključenju novih članova, promidžbi udruge, organizirat će odlaske na utakmice, tradicionalnu  manifestaciju „Plava noć“, javnu tribinu o fer i sportskom navijanju. Sudjelovat će i u manifestacijama u organizaciji Grada, pomagati  i sudjelovati  na memorijalnim turnirima udruga iz Domovinskog rata, surađivati s drugim udrugama i gradom Orahovica,organizirati  humanitarne aktivnosti…  

Proslavljanje deset godina rada udruge bila je prigoda i za uručivanje zahvalnica kojima je iskazana zahvala za deset godina vjernosti udruzi navijača Dinama, a primisli su ih: Ivica Unferderber, Milan Cigler, Yaser Yahiya, Ivan Grgurić, Zorislav Milković, Darko Čiš, Berislav Milković, Mario Kršćanski, Ivan Šimić, Tomislav Pernar, Slavko Hečimović, Ivan Jurišić, Miro Baltić, Nenad Bračun, Vladimir Grgurić i Damir Najmenik.

Riječi čestitki za vjernost Dinamu, iskazivanje  društvene odgovornosti  humanitarnim radom, te  za sudjelovanje u lokalnim događanjima i manifestacijama, članovima su  u ime Dinamovaca koji su nazočili skupštini, izrekli  direktor marketinga Dinama, Tomislav Rukavina i igrač Mario Gavranović.  A prigodnim riječima svečanom skupu obratio se i zamjenik gradonačelnice Dalibor Fofonjka, poželjevši  uspješan rad udruzi i puno dobrih rezultata NK Dinamo.

Gradonačelnica Ana-Marija Petin pozdravila je sve članove Dinama i goste, kao čelnica Grada i članica udruge i čestitajući na uspješnom radu udruge kroz deset godina, poželjela je da Dinamo i dalje bude prvak.

Na pruženoj pomoći u realizaciji filma „Naših  prvih 10 godina“, predsjednik Najmenik je zahvalio  foto studiju Sigma iz Našica i Krunoslavu Matazu koji mu je pomogao, kako je rekao da film saživi, a za kojega su nazočni na skupštini imali samo riječi  pohvale. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Dežurni telefon 0 - 24

Papuk doo Logo

Prijava kvara – dežurni telefon:

0981834002

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 262 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 215

Jučer 359

Ovaj tjedan 215

Ovaj mjesec 7925

Ukupno 1964418