2018 04 07 Dijabeticari005

U subotu, 07.travnja 2018. godine, redovnu Skupštinu održali su članovi Dijabetičke udruge „Zdravlje“ Orahovica, koju je vodio predsjednik Stjepan Dujmić, a nazočili su joj uz članove, predstavnici udruga dijabetičara iz susjednih gradova i općina.

Udruga je i u prošloj godini ostvarila aktivnosti zacrtane programom rada, a primarno se odnose na akcije mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka, rekao je podnoseći izvješće o radu predsjednik Dujmić. Akcije su provođene u Orahovici i mjestima u susjednim općinama, u kojima je 765 građana kontroliralo šećer i krvni tlak.  Udruga je organizirala druženja članova, izlet na Poljoprivredni sajam u Osijek, a predsjednik Dujmić je sudjelovao u radu Izborne skupštine HSDU u Zagrebu.

Jednaki sadržaji rada planirani su i za ovu godinu, koje će, prema financijskom planu, Udruga realizirati sredstvima od 12.800,00 kuna, a koje će prihodovati iz redovnih sredstava financiranja dobivenih iz proračuna grada Orahovice, općine Zdenci, Crnac i Čačinci, putem članarine i donacija.

Predsjednik Dujmić zahvalio je gradu Orahovici i susjednim općinama na dosadašnjoj financijskoj potpori, a da na  potporu Grada i u buduće mogu računati, rekao je Milan Babac, obraćajući se Skupštini, prenoseći pozdrave gradonačelnice Ana-Marije Petin. Babac je svim članovima udruge poželio uspješan rad i dobro zdravlje. (G.J.V.)

2018 04 07 Dijabeticari010

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Fišijada 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 66 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 347

Jučer 455

Ovaj tjedan 2883

Ovaj mjesec 12656

Ukupno 1904097