2018 04 07 Dijabeticari005

U subotu, 07.travnja 2018. godine, redovnu Skupštinu održali su članovi Dijabetičke udruge „Zdravlje“ Orahovica, koju je vodio predsjednik Stjepan Dujmić, a nazočili su joj uz članove, predstavnici udruga dijabetičara iz susjednih gradova i općina.

Udruga je i u prošloj godini ostvarila aktivnosti zacrtane programom rada, a primarno se odnose na akcije mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka, rekao je podnoseći izvješće o radu predsjednik Dujmić. Akcije su provođene u Orahovici i mjestima u susjednim općinama, u kojima je 765 građana kontroliralo šećer i krvni tlak.  Udruga je organizirala druženja članova, izlet na Poljoprivredni sajam u Osijek, a predsjednik Dujmić je sudjelovao u radu Izborne skupštine HSDU u Zagrebu.

Jednaki sadržaji rada planirani su i za ovu godinu, koje će, prema financijskom planu, Udruga realizirati sredstvima od 12.800,00 kuna, a koje će prihodovati iz redovnih sredstava financiranja dobivenih iz proračuna grada Orahovice, općine Zdenci, Crnac i Čačinci, putem članarine i donacija.

Predsjednik Dujmić zahvalio je gradu Orahovici i susjednim općinama na dosadašnjoj financijskoj potpori, a da na  potporu Grada i u buduće mogu računati, rekao je Milan Babac, obraćajući se Skupštini, prenoseći pozdrave gradonačelnice Ana-Marije Petin. Babac je svim članovima udruge poželio uspješan rad i dobro zdravlje. (G.J.V.)

2018 04 07 Dijabeticari010

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 83 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 14

Jučer 407

Ovaj tjedan 965

Ovaj mjesec 8500

Ukupno 1942778