2018 04 15 Lovci005

I u naredne četiri godine Mirko Miloloža bit će na dužnosti predsjednika Lovačke udruge “Vepar” Orahovica.  Rezultat je to redovne izborno – izvještajne skupštine Lovačke udruge „Vepar“, koja je održana 15. travnja. Martin Nađ izabran je za zamjenika predsjednika, predsjednik Nadzorne komisije je Ivo Boljkovac, a Časlav Sikora  predsjednik Disciplinske komisije.

U izvješću o radu za 2017. godinu, koje je podnio predsjednik Mirko Miloloža, istaknuto je 12 održanih sastanaka Izvršnog odbora, na kojima su lovci raspravljali o aktualnom stanju u Udruzi, o problemima s kojima se susreću lovci kao i divljač u lovištu. Osim organiziranih pojedinačnih i skupnih lovova, orahovački lovci su hranili divljač, osiguravali usjeve i održavali lovački dom.  Također su dali doprinos u manifestacijama  „Orahovačko proljeće“ i „Otvorenje turističke sezone“, koje je organizirao Grad Orahovica, kao i na balu pod maskama, koji je bio humanitarnog karaktera, a sredstva su prikupljana za potrebe udruge „Jaglac“ Orahovica.

Pozdravljajući rad Udruge i Skupštine, predstavnik Grada Orahovice, Milan Babac, poželio je lovcima „dobru kob“ i puno uspjeha u daljnjem radu, te izrazio nadu kako će suradnja Grada i Lovačke udruge „Vepar“ i u narednom vremenu biti kvalitetna na obostrano zadovoljstvo. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Regionalni izbor vinske kraljice 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 30 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 217

Jučer 555

Ovaj tjedan 3286

Ovaj mjesec 13529

Ukupno 1887576