2018 04 15 SRD Saran001

Godišnju izvještajnu Skupštinu, 15. travnja 2018., održali su članovi ŠRK „Šaran“ Orahovica, u ribičkom domu u Duzluku. Uz članove kluba, nazočni su bili gradonačelnica Orahovice  Ana-Marija Petin i predsjednik Zajednice športskih udruga grada Orahovice Igor Hozić, te predstavnici ŠRK „Klen“ Čačinci.
U prošloj godini ribiči su organizirali veliki broj radnih akcija i službenih natjecanja, rekao je u izvješću o radu za 2017. godinu, predsjednik Stanislav Sikora. Članovi kluba radili su na sanaciji prilazne ceste i objekta, uređivali su obalu jezera, poribljavali vodu i bili sudionici gradskih manifestacija, te suorganizatori prošlogodišnje Fišijade.

Veći dio raspoloživih sredstava u iznosu od 20 tisuća kuna u prošloj godini klub je dobio iz gradskog Proračuna, a na kraju godine raspolagali su s nešto manje od sedam tisuća kuna.  Vrlo dobre rezultate članovi ŠRK ostvarili su na čak 23 natjecanja, a posebno su ponosni na kadetkinje koje su se s prvenstva Hrvatske vratile s osvojenim 8. mjestom.

Iznoseći zadatke iz plana rada za tekuću godinu, predsjednik Sikora istaknuo je rad s omladinskim kategorijama i angažiranje na pomlađivanju kluba, daljnju brigu oko jezera, početak radova na rekonstrukciji krova  na ribičkom domu, sudjelovanje u natjecanjima i organiziranje natjecanja.

Predsjednik ZŠU Grada Orahovice Igor Hozić, pohvalio je rad kluba, a posebno rezultate koji su ostvareni u natjecanjima omladinskih kategorija. Istaknuo je kako će zajednica u ovoj godini za rad kluba osigurati veći iznos nego je bio ranijih godina.

Pohvalnim riječima o radu ŠRK „Šaran“, obratila se i gradonačelnica Orahovice, Ana-Marija Petin:
– „Lijepo je čuti koliko se borite za svaku kunu i koliko štedite za investicije koje želite odraditi. Grad Orahovica pomoći će vam da ovaj objekt sačuvate od propadanja jer to nisu  veliki iznosi a vi kao klub to zaslužujete. Ponosni smo na svaki vaš osvojeni pehar i medalju, vašu uspjeh je i naš uspjeh. Mislim da Grad Orahovica prijašnjih godina nije dovoljno valorizirao vaš uspjeh i mi ćemo tu praksu promijeniti. Vi ste postizali odlične rezultate na prvenstvima Hrvatske i to zaslužuje svaku pohvalu.

Gradonačelnica Petin pozvala je ribiče da se s prijedlozima koji doprinose razvoju ribičkog sporta na području grada, jave u Gradsku upravu, kako bi ih, na dobrobit svih, zajedno rješavali.  (G.J.V.)

2018 04 15 SRD Saran001

2018 04 15 SRD Saran001

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Dežurni telefon 0 - 24

Papuk doo Logo

Prijava kvara – dežurni telefon:

0981834002

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 259 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 215

Jučer 359

Ovaj tjedan 215

Ovaj mjesec 7925

Ukupno 1964418