2018 05 31 USPDR Orao013

U cilju čuvanja uspomene na Domovinski rat, Udruga Specijalne policije „Orao“ Orahovica-Našice u uređenoj Spomen sobi udruge, postavila je izložbu fotografija „Specijalna policija Istina o Domovinskom ratu“.

Predsjednik udruge Davor Solić, pozdravljajući nazočne, kazao je da udruga zahvaljujući ozbiljnom radu ima veliku potporu nadležnog ministarstva, županije i Grada Orahovice u provođenju projekata. Kroz Domovinski rat pripadnici Specijalne policije bili su na svim ratištima, sudjeluju u obilježavanju obljetnica i u suradnji s drugim udrugama pomažu svojim članovima ili njihovim obiteljima, kada je to potrebno.

Orahovačka gradonačelnica Ana-Marija Petin, izrazila je zahvalu i zadovoljstvo što je pozvana otvoriti izložbu na temu Domovinskog rata i što ima priliku izraziti poštovanje prema svima koji su podnijeli žrtvu braneći Hrvatsku i kojima trebamo biti zahvalni što danas živimo u slobodi. Izrazila je vjerovanje da će članovi udruge izložbu pokazati mladim generacijama, jer je jako važno govoriti im o Domovinskom ratu i svim  njegovim vrijednostima.

Brojnim članovima Udruge Specijalne policije i drugih braniteljskih udruga te predsjedniku HVIDR-e Županije Virovitičko-podravske Mati Bubašu i orahovačkoj gradonačelnici Petin, obratio se Nenad Križić zamjenik Ministra Hrvatskih branitelja.

Pohvalio je izložbu i sve aktivnosti koje provode braniteljske udruge na području grada Orahovica, te naglasio da je izložba pravi način za pokazivanje istine o Domovinskom ratu u kojemu je Hrvatska pobijedila.

Podsjetio je i na značaj donošenja Zakona o Hrvatskim braniteljima, kojim trebaju biti ispravljene dosadašnje nepravilnosti prema braniteljima.

Na kraju, orahovačka gradonačelnica Ana-Marija Petin, još je jednom zahvalila što su članovi udruge Specijalne policije izložbu postavili upravo u dane jubilarne manifestacije „Orahovačko proljeće“ i proglasila ju otvorenom. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Adventski radio na trgu

Adventski radio Manja

Winamp  Windows Media Player icon  itunes  Real Player icon  Quicktime

shoutcast

Uredovni dan gradonačelnice

Adventska čarolija u Orahovici

PlakatAdvent2018

ProgramAdvent2018 001

ProgramAdvent2018 002

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 50 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 243

Jučer 417

Ovaj tjedan 2196

Ovaj mjesec 6241

Ukupno 1926900