2018 06 01 PEC007

U ime organizacijskog tima Papuk Extreme Challenge, Ada Tikvan pozdravila je danas prijepodne na jezeru okupljene mlade sportaše, učenike osnovne škole, nastavnike, roditelje i čelnike grada Orahovice predvođene gradonačelnicom Ana-Marijom Petin i upoznala ih s rasporedom natjecanja u naredna tri dana.

Potom je gradonačelnica Ana-Marija Petin prigodnim riječima pozdravila sve okupljene mlade sportaše, sudionike prvog dana Papuk extreme Challange, izražavajući zadovoljstvo što su se okupili u velikom broju i time podržali održavanje Papuk Extreme Challange.

„Drago mi je što se ova velika sportska manifestacija po prvi put održava u našem gradu i to u vremenu održavanja jubilarnog Orahovačkog proljeća, kojim slavimo povijest i kulturnu baštinu našega grada. Čestitam organizacijskom odboru Papuk Extreme Challange-a na dobro organiziranim svim utrkama u nadi da će sve proteći korektno te da će biti ostvareni rezultati koje svi očekujemo.“ Također, želim da se svi lijepo zabavite i provedete ovdje na jezeru ali i na Orahovačkom proljeću i startom vaše prve utrke, proglašavam turističku sezonu grada Orahovice, otvorenom“, kazala je gradonačelnica Petin, a u tom trenutku nekoliko mladih članova Plivačkog kluba Orahovica, sa skakaonice je skočilo u jezero i time upotpunilo otvorenje sezone na  „biseru“ Slavonije, orahovačkom  jezeru. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Fišijada 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 42 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 346

Jučer 455

Ovaj tjedan 2882

Ovaj mjesec 12655

Ukupno 1904096