2018 06 02 CK040

Gradsko društvo CK Orahovica postavilo je danas na središnjem gradskom trgu izložbu medicinskih i ortopedskih pomagala, kojima raspolaže zahvaljujući brojnim donacijama Orahovčanina Ivana Perkovića i njegove supruge Carmen, koji uz pomoć svojih prijatelja u Francuskoj u Orahovicu već 26godina dopremaju različite oblike pomoći.

Okupljene građane, aktiviste i volontere Crvenog križa, predstavnike GD CK Slatina, supružnike Perković, župnika orahovačkog Željka Strnjaka, predsjednika Gradskog vijeća Radoju Medenicu i gradonačelnicu Orahovice Ana-Mariju Petin, pozdravili su direktor i predsjednik GD CK Željko Kiš i Pavao Ramić. Iz njihovih obraćanja posjetitelji izložbe čuli su da se izložbom obilježavaju i  tri jubileja HCK-a i to 140 godina postojanja, 25 godina priznanja HCK kao samostalnog nacionalnog društva Republike Hrvatske, te 65-tu obljetnicu  dobrovoljnog davanja krvi.

Organizatore izložbe i građane pozdravila je i gradonačelnica Ana-Marija Petin, koja je istaknula značaj rada ove humane organizacije, koja pomaže građanima u različitim životnim teškoćama, od osiguranja prehrambenih namirnica do spašavanja u elementarnim nepogodama i što je najznačajnije, organiziranjem akcija darivanja krvi, spašava ljudske živote. Zahvalila je gradonačelnica Petin i Ivanu i Carmen Perković na brojnim donacijama kojima pomažu građanima koji su potrebi te poželjela i u budućnosti uspješan rad društvu. Potom je izložbu proglasila otvorenom, a donator Ivica Perković, pojašnjavao je građanima različita ortopedska pomagala i čemu služe ljudima u potrebi. Izložbi su se pridružili i dvanaestero davatelja krvi koji su ovaj humani čin napravili više od 50 puta. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Adventski radio na trgu

Adventski radio Manja

Winamp  Windows Media Player icon  itunes  Real Player icon  Quicktime

shoutcast

Uredovni dan gradonačelnice

Adventska čarolija u Orahovici

PlakatAdvent2018

ProgramAdvent2018 001

ProgramAdvent2018 002

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 49 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 243

Jučer 417

Ovaj tjedan 2196

Ovaj mjesec 6241

Ukupno 1926900