2018 06 02 CK040

Gradsko društvo CK Orahovica postavilo je danas na središnjem gradskom trgu izložbu medicinskih i ortopedskih pomagala, kojima raspolaže zahvaljujući brojnim donacijama Orahovčanina Ivana Perkovića i njegove supruge Carmen, koji uz pomoć svojih prijatelja u Francuskoj u Orahovicu već 26godina dopremaju različite oblike pomoći.

Okupljene građane, aktiviste i volontere Crvenog križa, predstavnike GD CK Slatina, supružnike Perković, župnika orahovačkog Željka Strnjaka, predsjednika Gradskog vijeća Radoju Medenicu i gradonačelnicu Orahovice Ana-Mariju Petin, pozdravili su direktor i predsjednik GD CK Željko Kiš i Pavao Ramić. Iz njihovih obraćanja posjetitelji izložbe čuli su da se izložbom obilježavaju i  tri jubileja HCK-a i to 140 godina postojanja, 25 godina priznanja HCK kao samostalnog nacionalnog društva Republike Hrvatske, te 65-tu obljetnicu  dobrovoljnog davanja krvi.

Organizatore izložbe i građane pozdravila je i gradonačelnica Ana-Marija Petin, koja je istaknula značaj rada ove humane organizacije, koja pomaže građanima u različitim životnim teškoćama, od osiguranja prehrambenih namirnica do spašavanja u elementarnim nepogodama i što je najznačajnije, organiziranjem akcija darivanja krvi, spašava ljudske živote. Zahvalila je gradonačelnica Petin i Ivanu i Carmen Perković na brojnim donacijama kojima pomažu građanima koji su potrebi te poželjela i u budućnosti uspješan rad društvu. Potom je izložbu proglasila otvorenom, a donator Ivica Perković, pojašnjavao je građanima različita ortopedska pomagala i čemu služe ljudima u potrebi. Izložbi su se pridružili i dvanaestero davatelja krvi koji su ovaj humani čin napravili više od 50 puta. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Bal pod maskama 2019.

Maskare2019

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 69 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 372

Jučer 386

Ovaj tjedan 2002

Ovaj mjesec 7773

Ukupno 1953936