2018 06 19 SastanakVrtic000

Gradonačelnica Ana-Marija Petin  i njezini suradnici, sastali su se s ravnateljicom Dječjeg vrtića  „Palčić“ Borislavom Kordoš i svim zaposlenicima, kako bi razmijenili informacije o radu vrtića i realnoj problematici s kojom se susreću odgajatelji, te o projektu adaptacije i uređenja vrtića.

Bio je to konstruktivan i nadasve koristan sastanak i razgovor  čelnika grada u ulozi osnivača i zaposlenika vrtića, u kojem su sudjelovali i zamjenik gradonačelnice Dalibor Fofonjka, predsjednik Gradskog vijeća Radoje Medenica, pročelnica JUO Grada Marija Šafer i vijećnica Suzana Đebro-Maričić, u želji iznalaženja što boljih rješenja za .

Gradonačelnica je ukratko iznijela plan uređenja i adaptacije vrtića, kroz projekt  vrijedan 8,6 milijuna, koji će biti prijavljen u jesen na natječaj Ministarstva poljoprivrede - Mjere za ruralni razvoj ali i naglasila da u redovnom radu i organizaciji rada vrtića financije više nisu i neće biti problem, jer je odrednica aktualne vlasti, omogućavanje  kvalitetnih uvjeta za rad zaposlenih i boravak djece u vrtiću.

Budući je ravnateljica Kordoš iznijela podatak da bi prema prijavama, broj djece u vrtiću od jeseni, mogao biti veći od postojećih kapaciteta, što je nazočne obradovalo, razgovor je tekao u pravcu obostranog  iznalaženja mogućnosti za smještaj većeg broja djece, u smislu  formiranja nove skupine i zapošljavanja novih odgajatelja. Dogovoreno je da se u istom sastavu okupe  ponovo 10. srpnja, jer će tada, a nakon što zaposlenici obave razgovore s roditeljima, moći donijeti konkretne zaključke. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Bal pod maskama 2019.

Maskare2019

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 153 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 9

Jučer 353

Ovaj tjedan 1860

Ovaj mjesec 5335

Ukupno 1951498