2018 06 19 SastanakVrtic000

Gradonačelnica Ana-Marija Petin  i njezini suradnici, sastali su se s ravnateljicom Dječjeg vrtića  „Palčić“ Borislavom Kordoš i svim zaposlenicima, kako bi razmijenili informacije o radu vrtića i realnoj problematici s kojom se susreću odgajatelji, te o projektu adaptacije i uređenja vrtića.

Bio je to konstruktivan i nadasve koristan sastanak i razgovor  čelnika grada u ulozi osnivača i zaposlenika vrtića, u kojem su sudjelovali i zamjenik gradonačelnice Dalibor Fofonjka, predsjednik Gradskog vijeća Radoje Medenica, pročelnica JUO Grada Marija Šafer i vijećnica Suzana Đebro-Maričić, u želji iznalaženja što boljih rješenja za .

Gradonačelnica je ukratko iznijela plan uređenja i adaptacije vrtića, kroz projekt  vrijedan 8,6 milijuna, koji će biti prijavljen u jesen na natječaj Ministarstva poljoprivrede - Mjere za ruralni razvoj ali i naglasila da u redovnom radu i organizaciji rada vrtića financije više nisu i neće biti problem, jer je odrednica aktualne vlasti, omogućavanje  kvalitetnih uvjeta za rad zaposlenih i boravak djece u vrtiću.

Budući je ravnateljica Kordoš iznijela podatak da bi prema prijavama, broj djece u vrtiću od jeseni, mogao biti veći od postojećih kapaciteta, što je nazočne obradovalo, razgovor je tekao u pravcu obostranog  iznalaženja mogućnosti za smještaj većeg broja djece, u smislu  formiranja nove skupine i zapošljavanja novih odgajatelja. Dogovoreno je da se u istom sastavu okupe  ponovo 10. srpnja, jer će tada, a nakon što zaposlenici obave razgovore s roditeljima, moći donijeti konkretne zaključke. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Regionalni izbor vinske kraljice 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 120 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 38

Jučer 555

Ovaj tjedan 3107

Ovaj mjesec 13350

Ukupno 1887397