SVIK 2018 Plakat

U Orahovici se 30. lipnja i 1. srpnja održava Sajam vina i kulena u sklopu projekta „HU-CRO Wine Stories II“ – Hrvatsko-mađarske vinske priče II” sufinanciran sredstvima Europske unije. U sklopu sajma održana su ocjenjivanja vina i kulena, a najuspješniji proizvođači vina i kulena bit će proglašeni na sajmu, koji će biti održan na izletištu „Jezero“.

Organizator sajma je Grad Orahovica, kao nositelj projekta, partneri su grad Villany i Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, a pridruženi partner Udruga vinogradara, vinara i voćara Orahovica.

Dvodnevna je to manifestacija, koja će biti otvorena u subotu, 30. lipnja u 18 sati, a nakon uručenja medalja vinarima i kulenarima, program će održati KUD „Kadarka“ iz Villanya, a potom će goste, sudionike sajma i posjetitelje, zabavljati glazbeni sastav Libero.

Drugog dana Sajma, u nedjelju, 1. srpnja, u 10 sati, na jezeru će početi Vinski maraton, zanimljiv sportski sadržaj u kojem će se mjeriti izdržljivost u trčanju i pijenju vina na četiri punkta  postavljena oko jezera. Najbolji trkači bit će  nagrađeni sudjelovanjem na Regionalnom Vinskom maratonu u mađarskom gradu Villanyu, u prigodi održavanja Rose Festivala.

Poziv za sudjelovanje u Vinskom maratonu, za kojega prijave počinju u 9,30 na jezeru, upućen je svim punoljetnim osobama.

Nakon proglašenja pobjednika Vinskog maratona, program će održati KUD Crkvari, a potom je za zabavni dio zadužen sastav 4 Asa.

U vrijeme dvodnevne manifestacije Sajma vina i kulena, svoje proizvode predstavit će proizvođači vina i kulena s orahovačkog područja i susjednih općina i gradova, budući je cilj sajma, promocija  kvalitetnog domaćeg proizvoda. (G.J.V.)

SVIK 2018 Maraton

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Bal pod maskama 2019.

Maskare2019

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 72 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 9

Jučer 353

Ovaj tjedan 1860

Ovaj mjesec 5335

Ukupno 1951498