2018 06 28 NajUceniciOS025

Prigodnim programom učenici osmih razreda  osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić, oprostili su se danas od svojih učitelja, a svečanosti su nazočili, njihovi učitelji i roditelji. Ravnateljica Maja Škraba, poželjela je učenicima uspjeh u daljnjem školovanju izražavajući vjeru da će im znanje koje nose iz osnovne škole poslužiti i poručila da je najvažnije da i dalje budu dobri ljudi.

U ime Grada Orahovice, koji je učenicima za odličan uspjeh  u svim razredima, osigurao primjerene nagrade, pohvalnice i nagrade uručila je pročelnica JUO Grada Orahovice Marija Šafer.

-„Zadovoljstvo mi je biti s vama danas drage učenice i  učenici, jer ne tako davno i ja sam sjedila u ovoj dvorani, nestrpljiva kada će sve završiti, a opet tužna, znajući da  je izlazak iz ove dvorane, označio kraj onom pravom djetinjstvu i bezbrižnom školovanju. Trud koji ste uložili u svakom razredu osnovne škole isplatit će vam se i ja vam želim da upišete srednju školu koju želite a potom završite i fakultet.

Gradska vlast je od prvog dana iskazala svoje opredjeljenje da obrazovanje mora biti prioritet i da učenici u našoj školi moraju imati standard jednak učenicima u školama većih gradova. Potvrdili smo to prošle godine kupnjom udžbenika, radnih bilježnica i omota za sve učenike, a i ove godine osiguranjem besplatnih kompleta udžbenika roditeljima pomažemo i umanjujemo troškove koje imaju pred početak školske godine. Cijele školske godine brinuli smo da imate dovoljno higijenskih potrepština u toaletima, nabavili smo knjige  za školsku knjižnicu, kako ne biste imali problema u čitanju lektire. Također, organizirali smo sastanak poduzetnika s vama i vašim roditeljima, da bismo vas upoznali s potrebama koje imaju tvrtke u našem gradu, za obrazovanim i stručnim kadrovima. Naše opredjeljenje je, biti podrška i pomoć vama u osnovnoj školi, utjecati u svakom segmentu u kojem kao gradska vlast možemo, da uvjeti u kojima radite ne dolaze u pitanje. Tako je bilo i razgovorima s T-comom, kojem je Grad dao suglasnost za izvođenje radova na gradskom zemljištu, kako bi osnovna škola imala uvjete za uvođenje E-dnevnika“- kazala je pročelnica Marija Šafer.

Tri osma razreda polazilo je 45 učenika, od kojih je 13 osnovno školsko obrazovanje završilo odličnim uspjehom,  za koji su uz svjedodžbe primili posebne pohvalnice, a oni su:

Leona Grgić, Ada Tikvan, Ramona Perković, Laura Oreški, Denis Ajhler, Lana Marinić, Frana Klanac, Mirna Ambroš, Filip Kos, Marta Konopek, Grga Maričić, Fran Smiljanić i Ana Mikičić.

Za poseban doprinos kulturnom i javnom životu škole nagrađene su Frana Klanac i Laura Oreški, te kao naj učenica osnovne škole Mirna Ambroš. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Bal pod maskama 2019.

Maskare2019

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 21 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 9

Jučer 353

Ovaj tjedan 1860

Ovaj mjesec 5335

Ukupno 1951498