2018 07 01 Jaklic Mihelcic002

U Dolcima je u nedjelju, 1. srpnja održan XI. memorijalni turnir Branko Jaklić - Jabuka i Zlatko Mihelčić – Žuti, kojim NK „Došk“, čuva sjećanje na svoje bivše igrače, poginulog i umrlog hrvatskog branitelja Jabuku i Žutog.  

U prijepodnevnim satima, uz članove obitelji poginulog branitelja Jaklića i mještane, svijeće su upalila i položila cvijeće na grobove Jaklića i Mihelčića, te kod biste Branka Jaklića u središtu Dolaca, izaslanstva nogometnog kluba Došk, Mjesnog odbora, prof. Damir Najmenik, zamjenik gradonačelnice Dalibor Fofonjka, izaslanstva Udruga proisteklih iz Domovinskog rata i političke stranke. Damir Najmenik zahvalio je svima koji su došli odati dužno poštovanje  Jabuci i Žutom.

Na turniru, koji je počeo u 15 sati, nastupilo je 12 momčadi iz Čačinaca, Viljeva, Đurđenovca, Dolaca, Beljevine, Donje Pištane i Orahovice. Treće mjesto osvojila je momčad „Zolja“, druga je bila momčad Orahovačkih Duhova, a prvo mjesto je osvojila momčad Lješnjak united. Ivan Tomac – Orahovački Duhovi bio je najbolji vratar turnira, Jurica Šantić- Lješnjak united, najbolji strijelac, a Stipe Čavić, također član pobjedničke momčadi, izabran je za najboljeg igrača turrnira. (G.J.V.)

2018 07 01 Jaklic Mihelcic004

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 37 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 0

Jučer 390

Ovaj tjedan 1986

Ovaj mjesec 6923

Ukupno 1941201