993559712 612x612

Hrvatsku u proteklih 15 dana ništa ne zanima osim uspjeha nogometne reprezentacije. Dalićevi momci u Rusiji ispisuju jednu od najljepših sportskih hrvatskih priča uopće. Svjetsko nogometno prvenstvo, uz Olimpijske igre, najveći je i najvažniji sportski događaj, a Hrvati u Rusiji rade čuda. Nakon što su suvereno osvojili grupu, kući su u osmini finala otpremili Dance, a jučer u četvrtzavršnici i domaćine Ruse.

Sve nepravde su zaboravljene, nitko više ne priča o politici, skupom gorivu, iseljavanju i neimaštini, danas svi pričaju o Vidi, Subašiću, Modriću, Lovrenu, Rakitiću, Rebiću... Hrvatska je među četiri najbolje momčadi Svijeta. Hrvatska će u srijedu pokušati osvojiti i Moskvu, i ja vjerujem da ćemo uspjeti, jer naš narod to zaslužuje. Engleska je svjetska nogometna velesila, no ovaj puta pitat će se nešto i nas, malu Hrvatsku.
Koristim ovu priliku čestitati svim orahovačkim ugostiteljima na, do sada, odrađenom poslu. Napokon su svi orahovački kafići puni mladih ljudi, ljudi koji prate svoju reprezentaciju, napokon se u Orahovici traži mjesto više. Neka tako ostane i dalje.
Iz našeg malog grada šaljemo velike pozdrave izborniku Daliću i svim našim igračima, pozdrave velike kao naš Papuk.
“Momci, ostale su još samo dvije prepreke do kraja, do raja, do svjetskog trona. I ako ne uspijemo, vi ste za nas veliki pobjednici. U ime svih naših sugrađana, upućujem vam iskrene čestitke i zahvalu što ste nas učinili ponosnima. Iznad svih Hrvatska "

Gradonačelnica Orahovice

Ana - Marija Petin dipl.oec.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Regionalni izbor vinske kraljice 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 105 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 38

Jučer 555

Ovaj tjedan 3107

Ovaj mjesec 13350

Ukupno 1887397