2018 07 11 FerragostoNajava001

Svakim danom Orahovica je bliža početku najvećeg ljetnog festivala u Slavoniji, jedanaestom izdanju Ferragosto Jam, koji će ove godine početi 1. a završiti 5. kolovoza.

Mladi iz cijele Regije i šire, tih dana zaposjest će Jezero i grad, kampirati, roštiljati, pjevati i plesati uživajući u glazbi danju i noću, u prirodi prekrasnog ambijenta orahovačkog izletišta. Po riječima organizatora očekuje se čak 15 tisuća mladih ljudi. Nitko od njih neće otići kući nezadovoljan, jer će se ove godine izvođači alternativne scene i DJ- Kneža, Oliver, Zembo, D'noiz, Mario, Fixsell, Sugar Lobby i Babilonska,, rasporediti na pet festivalskih pozornica u podnožju Papuka.

Od ovogodišnjih imena glazbene scene svakako treba naglasiti da će uz orahovačko jezero odjekivati Darko Rundek, Hladno pivo, TBF, PipsChips&VideoClips, Tram 11, Jinx, Zabranjeno pušenje, Krankšvester, Maja Posavec, Bruto Geto, Bolesna braća, Stoka, Sassja, Knutov Kofer, Zdenka Kovačiček,… Najavljena je i izvedba Stokine hit monodrame „Stara škola kreka – iz tame u svjetlo“.

U sred turističke sezone, ljeto koje se do sada baš i nije iskazalo, Ferragosto Jam, najveći festival u Slavoniji, učinit će užarenim i nezaboravnim. Opuštene i neopterećene mlade ljude glazba će i ovoga kolovoza spojiti i ujediniti na orahovačkom jezeru, na Ferragostu, u organizaciji K.L.U.B. Dostava Zvuka.  (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Regionalni izbor vinske kraljice 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 94 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 38

Jučer 555

Ovaj tjedan 3107

Ovaj mjesec 13350

Ukupno 1887397