2018 07 21 TK2018 000

U subotu 21. srpnja  odigran je drugi turnir u malom nogometu na  igralištu s umjetnom travom, na kojem su nastupile ekipe orahovačkih caffe barova i restorana. Turnir je ostvario cilj organizatora, Grada Orahovice i Turističke zajednice, da uz mali nogomet subotnje poslijepodne i večer  i igračima i gledateljima na tribinama,  budu zanimljivi i zabavni. Tomu je doprinijelo devet momčadi i zabavne igre koje su priređene u pauzama utakmica.

Pokrovitelji ovogodišnjih nagrada bili su trgovina AS (Agroselo), Vinarija Patkoš i Restoran jezero.

Igralo se po grupama, svatko sa svakim, 12 minuta (bez poluvremena), a igrale su momčadi Caffe barova: Matko, Bad Company, Blues, Enigma, Mustang, Plavac, Royal, Vertigo i hotel Dukat.

Turnir je otvorila gradonačelnica grada Orahovice Ana – Marija Petin koja je, osim što je  zahvalila ugostiteljima na podršci i sudjelovanju na turniru, izrekla riječi zahvale što su u vrijeme odigravanja Svjetskog prvenstva u nogometu, bili izuzetno organizirani i za građane, svoje goste, učinili sve da u što boljoj atmosferi navijaju za srebrne Vatrene. Potom je kazala:

- „Iskoristit ću ovu prigodu i podijeliti s vama veliku i značajnu vijest s jučer održanog Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem, na kojem je potpisivanjem ugovora, našem gradu osigurano 58 milijuna kuna za projekt uređenja Turističko-rekreacijskog centra „Jezero-Hercegovac-Ružica grad“ i uređenjem kojega će i za vas biti stvoreni uvjeti da proširite svoj posao i ostvarite dodatnu zaradu. Na izletištu „Jezero“ uredit ćemo  smještajne kapacitete i nastaviti s uređenjem kupališta, što će biti osnova i za povećanje ugostiteljskih usluga“.

Posljednja, finalna  utakmica malonogometnog turnira odigrana je u 23 sata, nakon koje je gradonačelnica Ana-Marija Petin, pobjednicima uručila pehare. Pehar za treće mjesto na turniru primila je ekipa Cafe bara Plavac, za drugo mjesto ekipa Cafe bara Royal, a za osvojeno prvo mjesto pehar i prijelazni pehar  predan je ekipi Cafe bara Mustang.

Uručene su i pojedinačne nagrade i to: za najboljeg vratara proglašen je Jakov Gotovac (CB Plavac), najbolji strijelac Dinko Perković (CB Mustang) i najbolji igrač turnira Matej Rukavina (CB Royal). (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Bal pod maskama 2019.

Maskare2019

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 60 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 372

Jučer 386

Ovaj tjedan 2002

Ovaj mjesec 7773

Ukupno 1953936