n 29605

Zdenko Nađ, mladić iz Donje Pištane, u svom životnom izazovu kojega je sam nazvao Tri kotača sreće, putu na kojem triciklom prelazi razdaljinu od Tihog do Atlantskog oceana, od polazne točke  San Francisca do ciljne točke New Yorka, prešao je već tri američke države.

Trasa koju Zdenko treba prijeći kroz devet Saveznih država duga je 5.500 km. Nakon Californie, prešao je Utahu, pedalira kroz Nevadu i uz dobru sreću danas bi mogao ući u Colorado.

Zdenko s puno snage i odvažnosti živi svoje snove koje mi mnogi nismo sposobni ni sanjati: Triciklom  prijeći cijeli kontinent, spojiti istočnu i zapadnu obalu Amerike, na trasi između  Chicaga i New Yorka dugoj 1600 km, prikupiti 1.600 $, za potrebe Udruge kluba HEO djece oboljele od malignih bolesti iz Zagreba, spavati pod vedrim nebom, kupati se u rijeci, preživjeti pustinju, planine, kišu i vjetar, biti sam a osmjehom povezan s cijelim svijetom, upoznavati ljude različitih kultura i njih upoznavati s Hrvatskom, smoći snagu i ne odustati… Sve to može dvadesetpetogodišnjak Zdenko Nađ i na tome mu čestitamo.

Na društvenim mrežama dovoljno je upisati Bok ja sam Zdenko i saznaje se gdje je, kako je, koga je upoznao i tko mu je pomogao, koliko lijepih uspomena nosi iz pojedinog grada ili odmorišta, što ga čeka na putu koji je pred njim.

Prije polaska na ovaj veliki pothvat, Zdenko je razgovarao i s orahovačkom gradonačelnicom  Ana-Marijom Petin, koja mu je poželjela da uz puno sreće ostvari svoj san i uručila korisne i praktične darove, kojima Zdenko promovira Orahovicu gdje god prođe ili zaustavi svoj bicikl na tri kotača.   

I sada, iz JUO Grada Orahovice, Zdenku su upućene riječi potpore i želje da sretno pedalira američkim prostranstvima.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 88 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 475

Jučer 612

Ovaj tjedan 475

Ovaj mjesec 9049

Ukupno 2005030