2018 08 30 NajUcenici012

U četvrtak 30. kolovoza 2018. godine u prostorijama Gradske uprave Grada Orahovice, gradonačelnica Ana - Marija Petin, njezin zamjenik Dalibor Fofonjka i predsjednik GV Radoje Medenica, su upriličili svečani prijem za najbolje učenike orahovačke Osnovne i Srednje škole, Mirnu Ambroš, Ines Milak i Saru Kolar.

Gradonačelnica Ana - Marija Petin čestitala je učenicama na njihovim rezultatima:

- „Nadam se da ćete se nakon školovanja vratiti u Orahovicu i naći ovdje posao te osnovati obitelj jer cilj nam je da mladi ostanu u našem gradu. Ova vlast se trudi ulagati u znanje, jer to je ulaganje u Domovinu i bolju i uspješniju budućnost Orahovice i Hrvatske.“ – rekla je gradonačelnica.

Zamjenik gradonačelnice Dalibor Fofonjka također je čestitao na ostvarenim rezultatima, poželjevši puno uspjeha u daljnjem školovanju, a Predsjednik GV Radoje Medenica obećao je dodatnu brigu o mladim ljudima, jer jedino tako Orahovica i Hrvatska mogu napredovati.

Mladima se obratio i ravnatelj Srednje škole Orahovica Zorislav Milković koji nije krio zadovoljstvo ostvarenim rezultatima, poželjevši također, a nakon dodatnog školovanja, povratak u Orahovicu.

Najbolja učenica Osnovne škole Mirna Ambroš, te najbolje učenice Srednje škole, Ines Milak (četverogodišnje obrazovanje) i Sara Kolar (trogodišnje obrazovanje), dobile su u znak zahvale za sjajne rezultate u svom obrazovanju, novčane iznose od 500,oo kuna, te prigodne poklone Grada Orahovice.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 61 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 0

Jučer 390

Ovaj tjedan 1986

Ovaj mjesec 6923

Ukupno 1941201