2018 08 30 NajUcenici012

U četvrtak 30. kolovoza 2018. godine u prostorijama Gradske uprave Grada Orahovice, gradonačelnica Ana - Marija Petin, njezin zamjenik Dalibor Fofonjka i predsjednik GV Radoje Medenica, su upriličili svečani prijem za najbolje učenike orahovačke Osnovne i Srednje škole, Mirnu Ambroš, Ines Milak i Saru Kolar.

Gradonačelnica Ana - Marija Petin čestitala je učenicama na njihovim rezultatima:

- „Nadam se da ćete se nakon školovanja vratiti u Orahovicu i naći ovdje posao te osnovati obitelj jer cilj nam je da mladi ostanu u našem gradu. Ova vlast se trudi ulagati u znanje, jer to je ulaganje u Domovinu i bolju i uspješniju budućnost Orahovice i Hrvatske.“ – rekla je gradonačelnica.

Zamjenik gradonačelnice Dalibor Fofonjka također je čestitao na ostvarenim rezultatima, poželjevši puno uspjeha u daljnjem školovanju, a Predsjednik GV Radoje Medenica obećao je dodatnu brigu o mladim ljudima, jer jedino tako Orahovica i Hrvatska mogu napredovati.

Mladima se obratio i ravnatelj Srednje škole Orahovica Zorislav Milković koji nije krio zadovoljstvo ostvarenim rezultatima, poželjevši također, a nakon dodatnog školovanja, povratak u Orahovicu.

Najbolja učenica Osnovne škole Mirna Ambroš, te najbolje učenice Srednje škole, Ines Milak (četverogodišnje obrazovanje) i Sara Kolar (trogodišnje obrazovanje), dobile su u znak zahvale za sjajne rezultate u svom obrazovanju, novčane iznose od 500,oo kuna, te prigodne poklone Grada Orahovice.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 65 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 198

Jučer 452

Ovaj tjedan 1034

Ovaj mjesec 7530

Ukupno 1917305