2018 08 30 PotpisivanjePP032

PP Orahovica d.o.o. raspisalo je početkom lipnja natječaj za dodjelu ukupno šest stipendija nadarenim učenicima osnovnih i srednje škole sa područja grada Orahovice, te općina Zdenci, Čačinci i Crnac. Stipendije će se u iznosu od 500,00 kuna mjesečno isplaćivati tijekom deset mjeseci iduće školske godine 2018/2019., a pravo prijave na natječaj imali su učenici osmih razreda osnovnih škola u Orahovici, Zdencima, Čačincima i Crncu te učenici srednje škole u Orahovici.

Kriteriji za odabir su bili uspjeh u školi – prosjek ocjena, sudjelovanje u izvannastavnim školskim aktivnostima, sudjelovanje u izvanškolskim aktivnostima, nagrade i priznanja tijekom prošle školske godine 2017/2018., postignuća na sportskim natjecanjima.

Kandidati koji su ispunili uvjete za dodjelu učeničkih stipendija su Borna Katić, Lana Marinić, Ada Tikvan, Mirna Ambroš, Mislav Premužić i Nikola Krmpotić

Kandidate je u prostorijama PP Orahovica d.o.o. primio direktor tvrtke Saša Breznik sa suradnicima, gdje su roditelji djece potpisali ugovore.

- „Cilj nam je bio podržati mlade iz Orahovice i okolnih mjesta, tj. s područja na kojem radi PP Orahovica, koji će u nekoj budućnosti prezentirati i reklamirati naš kraj kroz svoje djelovanje i svoj rad. Nadamo se da će nastaviti ostvarivati ovaj svoj izvrstan uspjeh, a mi ćemo i dalje poticati ovakve rezultate.

Evo baš smo danas razgovarali s gradonačelnicom Anom – Marijom Petin s kojom smo dogovorili financiranje nabave udžbenika za jedan smjer u srednjoj školi koji će biti direktno povezan s jednom od naših djelatnosti te bi se tako nakon završetka školovanja moglo odmah dobiti posao i mi bi imali osiguran kadar koji je u današnje vrijeme sve teže naći, a poslovanje PP Orahovice se sve više širi i potrebe za ljudstvom su sve veće. Također nam je želja da se učenici potpuno upoznaju sa zanimanjem koje će raditi tako da ćemo omogućiti i praktičnu nastavu“. – rekao je Breznik.

2018 08 30 PotpisivanjePP032

2018 08 30 PotpisivanjePP032

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 69 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 0

Jučer 390

Ovaj tjedan 1986

Ovaj mjesec 6923

Ukupno 1941201