2018 09 03 NovaPedagoskaGodina022

U ponedjeljak 3. rujna 2018. počela je nova pedagoška godina u dječjem vrtiću Palčić, a puno sreće i strpljenja, tetama i malim sugrađanima, poželjeli su predstavnici gradske vlasti, gradonačelnica Ana Marija Petin i Lana Jurkin:

- „današnji dan mi je jedan od dana kada imam najslađe obaveze, a to je posjet djeci u vrtiću i zadovoljna sam rezultatima koje smo obećali još u predizbornoj kampanji gdje smo obećali da će sva djeca zaposlenih roditelja pronaći svoje mjesto u vrtiću uz što smo još zaposlili nove djelatnike kako bi bilo moguće povećati i kapacitet vrtića.

Pripremili smo i projekt dogradnje vrtića kako bi mališani imali još bolje uvjete, a urediti će se i okoliš i postaviti novo dječje igralište jer briga za najmlađe sugrađane od rođenja do završetka škole nam je prioritet, a kroz razne mjere osigurati ćemo nova radna mjesta kako bi ostali u našem gradu i ovdje osnovali obitelj.“ - rekla je gradonačelnica.

Borislava Kordoš, ravnateljica Vrtića, zahvalila se gradonačelnici na posjeti, rekavši kako je ovo najveći broj djece do sada upisanih u vrtić:

- „Evo od ove godine je upisan najveći broj djece do sada, tj. u sedam odgojnih skupina primljeno je 131 dijete i od ove godine imamo dvije jasličke skupine. Novina ove godine je da u vrtić kreću i djeca s težim teškoćama u razvoju, a riječ je o troje djece koja će imati svog asistenta. Sukladno svemu tome zaposlena su dva nova djelatnika u jasličku skupinu, dva asistenta i jedan koji za sada volontira dok ne vidimo hoće li se dijete prilagoditi. “ - rekla je ravnateljica Kordoš.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Regionalni izbor vinske kraljice 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 36 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 444

Jučer 525

Ovaj tjedan 969

Ovaj mjesec 15121

Ukupno 1889168