2018 09 29 MDSO199

U središnjem gradskom parku u veseloj atmosferi proslavljen je Međunarodni dan starijih osoba u organizaciji Grada Orahovice i Turističke zajednice koji je proglasila je Glavna skupština UN-a 1990. godine i on se od tada proslavlja u cijelom svijetu.

U Orahovici su se stariji građani okupili u subotu 29. rujna 2018. pod velikim šatorom i uz zvuke tamburaške i zabavne glazbe proslavili ovaj dan. S početkom u 11:00 sati okupilo se više od 250 umirovljenika koji su uz pjesmu, ples, druženje, ručak i kolače ugodno proveli subotnje poslijepodne, a pozdravila ih je i gradonačelnica Ana – Marija Petin:

- „Drago mi je da ste se okupili u ovolikom broju kako bi proslavili ovaj dan koji smo organizirali samo za vas kako bi vam se zahvalili za sve ono što ste kroz život dali za naš grad. Zbog toga vas danas poslužuju mladi djelatnici Gradske uprave i turističke zajednice kojima se ovim putem zahvaljujem jednako kao i mladim članovima Udruge za promicanje alternativne i urbane kulture P.A.U.K. koji su nam pomogli i prošle godine.

U sljedećoj godini u dogovoru s Fakultetom za dentalnu medicinu i zdravstvo iz Osijeka, studenti koji pohađaju studij fizioterapije u Orahovici, u dogovoru s orahovačkom udrugom umirovljenika, održavati će praksu u za to uređenim prostorijama zgrade fakulteta i svi članovi udruge moći će besplatno ići na terapije. Isto tako udruzi umirovljenika osigurali smo nove prostorije koje će biti uređene kroz nekoliko dana.“ – rekla je gradonačelnica i zaželjela da svima njihova treća dob prođe u zdravlju i veselju.

Na svemu ovome gradonačelnici i mladima se zahvalila predsjednica Udruge umirovljenika Elza Blagajac nakon čega se zabava nastavila uz pjesmu i ples srdaca u kojem su nagrađeni najbolji parovi.

LPM PAUK Banner

zastita osobnih podataka GDPR

Papuk doo Logo

Prijava kvara – dežurni telefon:

0981834002

VideoGalerija

Webcam Live

SkyLine web kamera

smjestaj

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Pretraživanje

Uredovni dan gradonačelnice

51. Orahovačko proljeće

OraOutdoorFest2019 Vector

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 79 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 39

Jučer 406

Ovaj tjedan 445

Ovaj mjesec 8636

Ukupno 1989594