2018 10 11 ZRK001 

Na redovnoj izbornoj Skupštini ŽRK Orahovica održanoj 11. listopada u restoranu Ružica grad, Ljiljana Borić, ponovo je izabrana za predsjednicu kluba. U radu će joj pomagat će dopredsjednica Natalina Prokš, te tajnica Andrijana Rukavina.

Izabran je i novi Izvršni odbor pa će tako Marijana Marčinković obnašati blagajničke poslove, te kao članovi Ana Boljkovac, Dunja Straka, Andreja Gvozdenović, Marijana Rađenović, Anđela Bartolović, Mira Kolar i Marija Grabovac. Za predsjednicu Nadzornog odbora izabrana je Kaja Iličić, i za članove Marija Štajdohar I Ivona Bandalo.

- „Radite dobro i mi u Gradskoj upravi pratimo vaš rad. Znam da imate problema sa sportskom dvoranom, no dvorana nije u našoj domeni. Taj problem mora se hitno riješiti, jer to nije fer prema polaznicima škole, ali i sportu u Orahovici uopće. Cijelo ljeto nije se činilo ništa, a koliko imam informacija, još uvijek se ne zna kada će radovi početi.“ - rekao je zamjenik gradonačelnice Dalibor Fofonjka, te poželio klubu puno sreće u daljnjem radu.

Na skupštini je bi prisutan i predsjednik Zajednice športskih udruga Garda Orahovice Igor Hozić koji je čestitao na dosadašnjem radu, kao i novoizabranim čelništvu kluba:

- „Ženski RK Orahovica je primjer sportskog kluba kako treba raditi. Broj djece kojeg okupljate je impozantan i to je ono što našem gradu treba. Zahvaljujem se što ste Zajednici uvijek izlazili u susret kad god je nešto trebalo“. - rekao je sinoć na koncu Skupštine Igor Hozić.
Predsjednica Ljiljana Borić zahvalila se na ponovnom izboru i napomenula da su planovi kluba veliki:
- „Htjeli bi ustrojiti seniorsku ekipu, no samo ako djevojke ostanu na školovanju u Orahovici, u protivnom to neće biti moguće. Nastavit ćemo s radom posebice s djevojčicama, jer ako nema pomlatka neće biti niti seniorske ekipe. Ovim putem zahvalila bih se svim roditeljima djevojčica na pomoći klubu kada god je trebalo“. - rekla je predsjednica Borić.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Dežurni telefon 0 - 24

Papuk doo Logo

Prijava kvara – dežurni telefon:

0981834002

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 250 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 215

Jučer 359

Ovaj tjedan 215

Ovaj mjesec 7925

Ukupno 1964418