2018 10 11 ZRK001 

Na redovnoj izbornoj Skupštini ŽRK Orahovica održanoj 11. listopada u restoranu Ružica grad, Ljiljana Borić, ponovo je izabrana za predsjednicu kluba. U radu će joj pomagat će dopredsjednica Natalina Prokš, te tajnica Andrijana Rukavina.

Izabran je i novi Izvršni odbor pa će tako Marijana Marčinković obnašati blagajničke poslove, te kao članovi Ana Boljkovac, Dunja Straka, Andreja Gvozdenović, Marijana Rađenović, Anđela Bartolović, Mira Kolar i Marija Grabovac. Za predsjednicu Nadzornog odbora izabrana je Kaja Iličić, i za članove Marija Štajdohar I Ivona Bandalo.

- „Radite dobro i mi u Gradskoj upravi pratimo vaš rad. Znam da imate problema sa sportskom dvoranom, no dvorana nije u našoj domeni. Taj problem mora se hitno riješiti, jer to nije fer prema polaznicima škole, ali i sportu u Orahovici uopće. Cijelo ljeto nije se činilo ništa, a koliko imam informacija, još uvijek se ne zna kada će radovi početi.“ - rekao je zamjenik gradonačelnice Dalibor Fofonjka, te poželio klubu puno sreće u daljnjem radu.

Na skupštini je bi prisutan i predsjednik Zajednice športskih udruga Garda Orahovice Igor Hozić koji je čestitao na dosadašnjem radu, kao i novoizabranim čelništvu kluba:

- „Ženski RK Orahovica je primjer sportskog kluba kako treba raditi. Broj djece kojeg okupljate je impozantan i to je ono što našem gradu treba. Zahvaljujem se što ste Zajednici uvijek izlazili u susret kad god je nešto trebalo“. - rekao je sinoć na koncu Skupštine Igor Hozić.
Predsjednica Ljiljana Borić zahvalila se na ponovnom izboru i napomenula da su planovi kluba veliki:
- „Htjeli bi ustrojiti seniorsku ekipu, no samo ako djevojke ostanu na školovanju u Orahovici, u protivnom to neće biti moguće. Nastavit ćemo s radom posebice s djevojčicama, jer ako nema pomlatka neće biti niti seniorske ekipe. Ovim putem zahvalila bih se svim roditeljima djevojčica na pomoći klubu kada god je trebalo“. - rekla je predsjednica Borić.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 62 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 451

Jučer 384

Ovaj tjedan 835

Ovaj mjesec 7331

Ukupno 1917106