2018 10 20 Fisijada036

U organizaciji Turističke zajednice grada Orahovice, Grada Orahovice i Športsko ribolovnog kluba "Šaran" te pod pokroviteljstvom Poljoprivrednog poduzeća Orahovica u orahovačkom središnjem parku, 20. listopada 2018. održano je 24. po redu Prvenstvo grada Orahovice u kuhanju ribljeg paprikaša, a natjecalo 27 ekipa iz cijele Slavonije. Stručno prosudbeno povjerenstvo činila je trojka Dalibor Kovač, Ivica Ileš i Marijan Mikičević.

Zaposlenici poljoprivrednog poduzeća Orahovica su u velikom kotliću kuhali riblji paprikaš za sve posjetitelje kojih su ispunili ovog prelijepog jesenskog dana u središnji park, a da bi atmosfera bila još bolja pobrinuo se tamburaški sastav „Kontra“ koji su obilazili ekipe i svirali okupljenima.

Krenulo se s kuhanjem ribljeg paprikaša i nakon nekih sat i pol, ovisno koliko je pojedinoj ekipi trebalo da skuha svoj fiš, uzeli su se uzorci na ocjenjivanje i nakon kušanja svih uzoraka, povjerenstvo je donijelo odluku koji je fiš-paprikaš na 24. Orahovačkoj Fišijadi najbolji.

Ove godine u treće mjesto osvojila ekipa iz Valpova, „Valpovački kotlić“, drugo ekipa „Šimek“ i prvo mjesto pripalo je ekipi iz Osijeka „Ribice“.

- „Uzorci su bili odlični. I osječki fiš je stvarno bio odličan, ali drugo i treće mjesto nisu puno zaostajali i bila je jako mala razlika u bodovanju.“ – rekao je predsjednik ocjenjivačke komisije Dalibor Kovač.

Natjecatelje i posjetitelje je pozdravila i gradonačelnica grada Orahovice Ana - Marija Petin:

- „Zahvaljujem se svim ekipama iz Orahovice koje uvijek podrže ovakve naše manifestacije, ali i svim ekipama iz drugih gradova i županija. Vjerujem da ste se danas ovdje lijepo zabavili i drago mi je što ste se okupili u ovolikom broju. Čestitam najboljima, zahvaljujem se našem ribolovnom klubu „Šaran“ na suorganizaciji i pokroviteljima PP Orahovici te tamburaškom sastavu „Kontra“ koji nas zabavlja danas ovdje.“ – rekla je gradonačelnica.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Dežurni telefon 0 - 24

Papuk doo Logo

Prijava kvara – dežurni telefon:

0981834002

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 259 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 215

Jučer 359

Ovaj tjedan 215

Ovaj mjesec 7925

Ukupno 1964418