2018 10 22 Vucica002

U ponedjeljak 22. listopada2018. održana je redovna Godišnja izvještajna skupština Učeničke zadruge „Vučica“, koja radi i djeluje u sklopu Srednje škole Stjepan Ivšić u Orahovici.

Voditelj Učeničke zadruge Mirko Kufner podsjetio je nazočne zadrugare i goste, kako Učenička zadruga Vučica, postoji nešto više od dvije godine , u kojem je periodu postigla značajne uspjehe. Posebice je Kufner naglasio izborenu državnu smotru Učeničkih zadruga u Zadru, na kojoj su orahovački zadrugari osvojili nagradu za naj-proizvod, Zeleni silvanac sa stalkom za čaše.

U protekloj nastavnoj godini, članovi Učeničke zadruge Vučica sudjelovali na skupu međužupanijske suradnje Hrvatskih udruga učeničkog zadrugarstva Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije. Članovi ekonomske sekcije sudjelovali su u priprema za blagdan Uskrsa, također su sudjelovali i na Županijskoj smotri Učeničkih zadruga u Virovitici, a na ovogodišnjoj smotri predstavili su se s novim proizvodom, šumećim kuglicama za kupanje. Zadruga je sudjelovala i na Sajmu vina i kulena u Orahovici, te na Sajmu poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma u Donjem Miholjcu, kao i na orahovačkoj Kestenijadi.

Pošto je nekoliko učenika završilo školovanje i napustilo školu, bilo je potrebno izvršiti i promjene u Zadružnom odboru, pa je tako u Zadružni odbor iz reda roditelja izabrana Dorica Gernhard. Za voditelja cvjećarske sekcije izabran je Danijel Stojković, dok će voćarsko-vinogradarsku-vinarsku sekciju voditi Mirko Kufner.

Skupštini nazočna gradonačelnica Orahovice Ana-Marija Petin, čestitala je zadrugarima, ali i njihovim profesorima, na postignutim uspjesima. Gradonačelnica je naglasila kako će Grad Orahovica i u narednoj godini kupovati proizvode zadruge, koje će potom koristiti za promociju Orahovice ali i učeničkog zadrugarstva u Orahovici. (www.radioorahovica.com)

2018 10 22 Vucica003

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Dežurni telefon 0 - 24

Papuk doo Logo

Prijava kvara – dežurni telefon:

0981834002

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 266 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 217

Jučer 359

Ovaj tjedan 217

Ovaj mjesec 7927

Ukupno 1964420