2018 12 15 Betanija007

EPC “Betanija” Orahovica u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Slatina, organizirala je Božićni koncert „A gift of love in a box“, pod motom “Pjesmom slavimo Gospodina” u subotu, 15. prosinca, s početkom u 10,00 sati, u višenamjenskoj dvorani, odnosno nekadašnjoj kino-dvorani, uz slobodan ulaz za sve zainteresirane.

Na koncertu je tradicionalne i moderne engleske božićne pjesme izvodio Anthony Trott iz Engleske, a koncert su pratile gradonačelnice Orahovice Ana – Marija Petin i Lana Jurkin.

Nakon koncerta , organizatori će skromne božićne darove podijeliti djeci s područja Grada Orahovice, koja su predškolskog uzrasta i uzrasta do četvrtog razreda osnovne škole, a nazočnima se obratila gradonačelnica:

- „Zahvaljujem se organizatorima i drago mi je što se na ovom putu dobrote i ljubavi našla i naša Orahovica i naša djeca i najmanji sugrađani. Ovim poklonima uljepšali ste im blagdane i usrećili ih, a kada su oni sretni i ja sam sretna. Svima želim blagoslovljen Božić i sretne blagdane te puno zdravlja, sreće i Božjeg blagoslova.“ – rekla je gradonačelnica Petin.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 35 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 14

Jučer 407

Ovaj tjedan 965

Ovaj mjesec 8500

Ukupno 1942778