2018 12 30 DDNG000

U bivšem kinu u nedjelju 30. prosinca 2018. godine najmlađi orahovčani su proslavili dolazak nove 2019. godine. Stotinu i dvadeset djece igrom, zabavom i plesom uživali su dobrih tri sata a u kreativnom kutku djeci su iscrtavana lica raznim šarenim motivima.

Bila je to kako su rekla djeca jedna od najboljih zabava na kojoj su bili, bilo je tu puno hrane i slatkiša, a uz video zid djeca su plesala i pratila korake najpoznatijih dječjih i svjetskih hitova.

Negdje na polovici zabave djeca razbijala pinjate prepune slatkiša, a nakon toga na red je došloda se isprati stara godine te su djeca odbrojala od deset do nule i uz veselje i ples zajedno s gradonačelnicom koja ih je počastila dječjim šampanjcem, dočekali Novu godinu.

Gradonačelnica je svoj djeci zaželjela sretnu i veselu novu godinu te da se dobro zabave u nastavku večeri, a nakon popijenog šampanjca i malo odmora nastavilo se u plesnom ritmu i pjevanju.

U nastavku večeri na središnjem gradskom trgu mnoštvo građana i djece su s gradonačelnicom Petin puštali lanterne dobrih želja koje su uljepšale noćno nebo svojim blagim sjajem, a kako bi atmosfera na trgu bila ugodna pobrinuo se tamburaški sastav Panona.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 17 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 14

Jučer 407

Ovaj tjedan 965

Ovaj mjesec 8500

Ukupno 1942778