2018 12 28 CK012

U novu godinu Gradsko društvo Crvenog križa Orahovica ulazi s Programom rada i Financijskim planom za 2019. godinu, donesenima na prošlotjednoj sjednici Skupštine Društva.

Članovima Skupštine planove su prezentirali predsjednik i ravnatelj orahovačkog Crvenog križa, Pavao Ramić i Željko Kiš, naglašavajući da su aktivnosti temeljene na programima iz prethodnih godina, a ravnatelj Kiš je najavio kako će i u narednoj godini Program rada biti realiziran kroz nekoliko aktivnosti, a to su: organizacijske aktivnosti, zdravstvene, socijalne, promidžbene aktivnosti i aktivnosti službe traženja.

Iz bogatog programa rada, Kiš je posebno izdvojio provođenje Projekta FEAD-pomoć u hrani i higijenskim potrepštinama, nositelj kojega je GDCK Osijek s još sedam gradskih društava CK, među kojima je i GDCK Orahovica.
Projekt će se, kazao je Kiš, provoditi i 2019. i 2020. godine, a kroz njega će se za sve u potrebi osigurati hrana i higijenske potrepštine.Ove godine tim je projektom bilo na području djelovanja GDCK Orahovica obuhvaćeno 416 osoba koje su dobile pakete hrane i higijenskih potrepština, a u sklopu projekta bila je provedena i akcija mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka.Zanimljiva je, kao dio projekta, i u Orahovici i Zdencima, održana radionica na temu “Upravljanje kućnim budžetom”, namijenjena korisnicima zajamčene minimalne naknade. Te radionice će, najavio je ravnatelj Kiš, biti održane i naredne godine, za korisnike s područja susjednih općina Čačinci i Crnac.

Također, prema Programu, u 2019. godini bi trebalo formirati društva podmlatka i mladih Crvenog križa u mjesnim društvima i osnovnim školama u susjednim općinama.

Kako bi Program rada u narednoj godini mogao biti realiziran planirana su i financijska sredstva od 405.450 kuna, kazao je ravnatelj Kiš, nešto viša no za ovu godinu. (www.radioorahovica.com)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Dežurni telefon 0 - 24

Papuk doo Logo

Prijava kvara – dežurni telefon:

0981834002

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 253 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 215

Jučer 359

Ovaj tjedan 215

Ovaj mjesec 7925

Ukupno 1964418