2018 12 28 CK012

U novu godinu Gradsko društvo Crvenog križa Orahovica ulazi s Programom rada i Financijskim planom za 2019. godinu, donesenima na prošlotjednoj sjednici Skupštine Društva.

Članovima Skupštine planove su prezentirali predsjednik i ravnatelj orahovačkog Crvenog križa, Pavao Ramić i Željko Kiš, naglašavajući da su aktivnosti temeljene na programima iz prethodnih godina, a ravnatelj Kiš je najavio kako će i u narednoj godini Program rada biti realiziran kroz nekoliko aktivnosti, a to su: organizacijske aktivnosti, zdravstvene, socijalne, promidžbene aktivnosti i aktivnosti službe traženja.

Iz bogatog programa rada, Kiš je posebno izdvojio provođenje Projekta FEAD-pomoć u hrani i higijenskim potrepštinama, nositelj kojega je GDCK Osijek s još sedam gradskih društava CK, među kojima je i GDCK Orahovica.
Projekt će se, kazao je Kiš, provoditi i 2019. i 2020. godine, a kroz njega će se za sve u potrebi osigurati hrana i higijenske potrepštine.Ove godine tim je projektom bilo na području djelovanja GDCK Orahovica obuhvaćeno 416 osoba koje su dobile pakete hrane i higijenskih potrepština, a u sklopu projekta bila je provedena i akcija mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka.Zanimljiva je, kao dio projekta, i u Orahovici i Zdencima, održana radionica na temu “Upravljanje kućnim budžetom”, namijenjena korisnicima zajamčene minimalne naknade. Te radionice će, najavio je ravnatelj Kiš, biti održane i naredne godine, za korisnike s područja susjednih općina Čačinci i Crnac.

Također, prema Programu, u 2019. godini bi trebalo formirati društva podmlatka i mladih Crvenog križa u mjesnim društvima i osnovnim školama u susjednim općinama.

Kako bi Program rada u narednoj godini mogao biti realiziran planirana su i financijska sredstva od 405.450 kuna, kazao je ravnatelj Kiš, nešto viša no za ovu godinu. (www.radioorahovica.com)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 108 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 475

Jučer 612

Ovaj tjedan 475

Ovaj mjesec 9049

Ukupno 2005030