2019 01 19 RK002

U subotu 19. prosinca 2019 . su redovnu godišnju Skupštinu održali članovi RK Orahovica. Skupštinu su između ostalih pozdravili i orahovačka gradonačelnica Ana Marija Petin, te Darko Žužak, zamjenik župana Virovitičko-podravskog i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Orahovice Igor Hozić.

Predsjednik kluba Samir Šahinović, podnoseći izvješće o radu za proteklu godinu, kazao je kako je sezona bila dobra, kako u radu s prvom ekipom tako i u daljnjem poboljšanju rada s najmlađim članovima te zaključio kako mu je drago da je sezona završena pozitivno bez dugova niti po jednoj osnovi, što je potvrdilo i izvješće tajnika-blagajnika Alena Šahinovića.

Izvješće je podnio i trener Zoran Ugljanac, kao i trener najmlađe ekipe RK Orahovica Marko Cingel koji je rekao kako su treninzi s mlađim dobnim skupinama počeli tek u listopadu 2018. godine pa će se rezultati vidjeti tek ove godine kada se ekipa još malo uigra, trenira u pravim dvoranskim uvijetima koji će doći nakon obnove Orahovačke sportke dvorane pa će se tako i početi s natjecanjima.

Nazočnima se obratio i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Orahovice Igor Hozić koji je pohvalio iznesena izvješća i rezultate koje je RK Orahovica ostvario:

- „u neku ruku mogu reći da je RK Orahovica među najboljim klubovima Orahovačkog sporta i zbog lige i zbog ostvarenih rezultata. Mi u zajednici znamo da je rukomet posljednih godina bio dosta zapostavljen i želimo to promijeniti pa smo tako i ono što smo obećali nakon dolaska novog vodstva ZSUGO i ostvarili. Zahvaljujem vam se na dosadašnjoj dobroj suradnji i još jednom ponavljam tu smo da vam pomognemo“. - zaključio je Hozić.

Gradonačelnica Ana – Marija Petin, pohvalila je rad RK Orahovica, rekavši kako joj je rukomet posebno drag sport:

- „Čestitam na radu i trudu svima od igrača, čelnika kluba pa do igračica koje su došle u klub kako smo čuli iz udaljenih krajeva RH.  Kako smo i obećali, izdvajanja Grada Orahovice za sport su povećana i svakako da će jedan dio sredstava pripasti i vama, a prema pravednijim kriterijima koje je kako ste čuli od Igora donijela Sportska zajednica pa se tako ovim putem se zahvaljujem i pokroviteljima kluba.

Želim vam sreću u daljnjem radu, pogotovo što ste nastavili podmlađivati klub jer bez mlađih nema niti budućnosti za sport. Grad će vam uvijek biti od pomoći, a ja se želim zahvaliti i roditeljima koji puno svog vremena odvajaju kako bi se djeca bavila ovim sportom.“ - rekla je gradonačelnica Petin.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 61 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 68

Jučer 205

Ovaj tjedan 2404

Ovaj mjesec 6980

Ukupno 2030948