2019 01 26 Bocari004

U subotu 26. siječnja 2019. godine, u prostorijama mjesnog doma u Doljanima održana je redovna godišnja izvještajna skupština Boćarskog kluba „Doljani“, kojoj su između ostalih bili nazočni i gradonačelnica Ana – Marija Petin i predsjednik ZSUGO Igor Hozić.

Skupštinu je otvorio predsjednik kluba Ivan Tomac, koji je pozdravio nazočne i iznio izvješće o radu i financijsko izvješće za proteklu godinu u kojima je naglasio nabavu nove opreme za boćanje kao što su nove boće, a u planu je uzeti još kako bi se klub napokon opremio kako treba. Klub se natječe u I Međužupanijskoj boćarskoj ligi Slavonije, organizirali su memorijalni turnir „Damir Hornung“, sudjelovali u memorijalnim turnirima u drugim mjestima. Prošle godine želja je bila prelazak u viši rang natjecanja, zbog čega je bilo najavljeno rekonstruiranje boćališta što im na kraju ipak nije uspjelo. Nakon izvješća predsjednik Tomac je iznio i plan rada za tekuću godinu.

Nakon usvajanja izvješća i pozdravnih riječi gostiju, prisutne je pozdravio Igor Hozić predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Orahovice, koji je pohvalio cjelokupan rad Boćarskog kluba u protekloj godini te uputio predsjednika i članove u novi način rada Zajednice kao i veća ulaganja u sport prema novim kriterijima.

Gradonačelnica Ana – Marija Petin također je pohvalila rad kluba te izjavila da će obećana potpora Grada u vidu uređenja boćališta biti realizirana kako bi članovi i natjecatelji imali što bolje uvjete za treninge, a time bi se onda pokazali i rezultati. Spomenula je gradonačelnica i povećanje izdvajanja sredstava za sport u 2019. na odnosu od prošle godine, iako je povećanja bilo i u 2018. što znači da sada većina sportskih udruga i klubova napokon mogu raditi, trenirati i natjecati se te nabavljati opremu koja im je potrebna bez nekih bojazni kako iznaći sredstva.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 77 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 210

Jučer 208

Ovaj tjedan 639

Ovaj mjesec 639

Ukupno 2112968