2019 01 27 Dosk001

Izvještajno – izbornu Skupštinu, održali su u nedjelju članovi NK DOŠK iz Dolaca, članovi druge ŽNL Istok. U prostorijama kluba, okupili su se brojni simpatizeri kluba, igrači I gosti, međi kojima i dopredsjednica Zajednice sportskih udruga Grada Orahovice Ljiljana Borić, predstavnici Mjesnog Odbora i tamošnjeg Dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Podnoseći izvješće o radu kluba, predsjednik Slavko Bišćan podsjetio je na teško stanje u klubu, koje je zatečeno prije četiri godine, rekavši kako je danas DOŠK stabilan klub bez dugova dobavljačima. Posredstvom ZŠU nabavljena je nova kosilica, kupljena je nova perilica rublja, kompletirana je sportska oprema, ustrojena juniorska momčad, dok su seniori na koncu polusezone završili u gornjem domu ljestvice. Bišćan je izrazio nezadovoljstvo podrškom mještana koja je bila minimalna, pa je to i jedan od razloga zašto odlaze s čelnih mjesta u klubu. U protekloj godini u klub je stiglo 44.657 kuna, najviše od ZŠU nešto više od 43 tisuće, što je u donosu na 2017. godinu više za približno desetak tisuća kuna. U rashodovnoj stavci najviše novca je potrošeno za isplatu službenih osoba za vrijeme utakmica, 14.522 kune, te sportsku opremu 11.945 kuna.

Marko Garić, trener prve momčadi kazao je kako je u konkurenciji bilo 17 igrača, koji su gotovo u potpunosti ispunili njegova očekivanja, a posebice dvojac David Klanica i Marijan Velić, koji su bili primjer cijeloj momčadi. Nakon razrješnice dosadašnjem čelništvu kluba, članovi Skupštine a na prijedlog Upravnog odbora, za novog predsjednika kluba, jednoglasno, su izabrali Matiju Čačinovića, za dopredsjednika Ivana Knapića. Tajničke poslove obnašat će Ivan Bišćan, a blagajničke Matko Čepek. U Upravni odbor još su birani Tomislav Čačinović, Mario Čačinović, Danijela Kordoš, Toni Sitar, Domagoj Šteger, Mario Gubeljak i Dejan Kemper.

Slavko Bišćan, Mirko Čepek i Branko Čačinović sjedit će u Nadzornom odboru, dok će klub u zajednici Sportskih udruga predstavljati Matija Čačinović i Matko Čepek. (www.radioorahovica.com)

 

2019 01 27 Dosk003

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 63 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 201

Jučer 208

Ovaj tjedan 630

Ovaj mjesec 630

Ukupno 2112959