2019 02 03 Vatrogasci001

U nedjelju, 5. veljače 2019. godine, u prostorijama DVD-a Orahovica održano je završno natjecanje Dječjih vatrogasnih igara u organizaciji VZ Orahovica. Djecu i predstavnike DVD-a s područja grada, roditelje i voditelje ekipa, pozdravio je zapovjednik VZ Orahovica Robert Orina, a malim natjecateljima je iznio pravila igre završnog natjecanja i poželio da se dobro zabave i igraju.

Sreću na natjecanju, a prije svega igru i zabavu, klincima je u ime DVD-a Orahovica poželio predsjednik Mato Orina koji je pohvalio djecu što su se malo maknula od kuće i od kompjutera kako bi se zabavili na ovom zanimljivom natjecanju. Nakon predsjednika obratila i gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin koja je svim malim natjecateljima predala majice za svako društvo različita boja koje je donirao Grad Orahovica kako bi svi bili jednako obučeni:

- „Stvarno mi je jako drago što sam i ove nedjelje s vama i što ću ovo popodne provesti u druženju i u igri s vama. Zahvaljujem se vašim voditeljima i starijim vatrogascima koji vas uče razne vještine i kojim vam ljubav prema vatrogastvu i svome mjestu usađuju od najranijih dana.

Zadnji puta sam vam obećala jedno iznenađenje pa smo svima vama koji ste se na ovim natjecanjima zdušno borili za svoj tim donijeli majice za sudjelovanje u ovogodišnjoj ligi.

Natjecanje se odvijalo u tri igre, u kojima su djeca i voditelji pokazali veliku spretnost i spremnost, a discipline su bile košarka, kockice i kuglana.

Osvojene medalje i pehare natjecateljima su uručili zamjenik predsjednika VZ Orahovica Ivica Podboj i gradonačelnica Ana-Marija Petin.

U današnjem poretku Dječje vatrogasne lige ekipa DVD Orahovica 1 osvojila je šesto mjesto, ekipa DVD Orahovica 2 osvojila je peto mjesto, četvrto mjesto osvojila je ekipa DVD Nova Jošava, treće mjesto osvojila je ekipa DVD Stara Jošava 3, drugo mjesto ekipa DVD Stara Jošava 2 i pobjednik dana bila je ekipa DVD Stara Jošava 1.

Ukupni poretku nakon svih odigranih kola šesto mjesto osvojila je ekipa DVD-a Nova Jošava, peto mjesto pripalo je ekipi DVD-a Orahovica 1, četvrto mjesto osvojila je ekipa  DVD-a Orahovica 2, treće mjesto DVD Stara Jošava 2, drugo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Stara Jošava 1 i pobjednici ovogodišnje lige su mali vatrogasci DVD-a Stara Jošava 3.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Bal pod maskama 2019.

Maskare2019

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 174 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 9

Jučer 353

Ovaj tjedan 1860

Ovaj mjesec 5335

Ukupno 1951498