2019 02 12 Umrovljenici010

U Utorak 12. veljače 2019. Udruga umirovljenika i starijih osoba iz Orahovice održali su svečanost otvorenja novih prostorija koje su dobili na korištenje od Grada Orahovice. Obnovljeni prostor, nalazi se u ulici Kralja Zvonimira 24.

- „Konačno imamo adresu na kojoj nas mogu naći naši članovi i svi oni koji trebaju našu pomoć ili savjet. Zahvaljujem se Gradu Orahovici i gradonačelnici Ani – Mariji Petin koji su omogućili da se smjestimo u ovaj prostor, a pozdravila bih još jednog predstavnika gradske uprave Milana babca i predstavnicu Trističke zajednice Lanu Jurkin koji su nam se pridružili ovdje danas. Ovim putem zahvalila bih se i predsjedniku vijeća g. Medenici koji nam je ustupao prostorije stranke za naše sastanke kako bi mogli nesmetano raditi.

Nadam se da će naš rad sada biti još uspješniji iako smo u ovom kratkom razdoblju od osam mjeseci od kada postojimo dosta i postigli. Nadam se i daljnjoj dobroj suradnji s Gradskom upravom, a koliko god možemo sudjelovati ćemo u aktivnostima i manifestacijama Grada i Turističke zajednice.“ – rekla je predsjednica udruge Elza Blagajac.

S obzirom da ova udruga nastoji pomagati svojim članovima i biti na usluzi svim starijim osobama, Upravni odbor udruge donio je odluku da se omogući jednoj članici da ode u Budimpeštu u posjet svojoj teško bolesnoj sestri te su joj sretnu vijest priopćili na otvorenju.

Okupljenima se obratila i gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin:

- „Jako mi je drago što sam danas s vama i što sam bila svjedok jednoj ovakvoj lijepoj gesti i želim se zahvaliti na pozivu. Također mi je drago što kroz vašu udrugu mi u Gradsko upravi možemo dobiti saznanja o problemima koji se tiču građana u trećoj životnoj dobi te ih probati zajednički rješavati. Moram spomenuti da smo u ovoj 2019. izdvojili duplo više sredstava iz Gradskog proračuna upravo za naše umirovljenike i također ćemo i dalje organizirati proslavu Dana starijih osoba gdje vas mi mlađi poslužujemo i na taj način zahvaljujemo na svemu što ste dali svojoj zajednici, a planiramo organizirati i igre za umirovljenike i starije.

Pozivam vas da se prijavite na Javni poziv za financiranje udruga koji će biti raspisan početkom ožujka kako bi dobili sredstva za vaše programe i projekte, nadam se da ćete uživati u svom novom prostoru, a mi iz Gradske uprave vam stojimo na usluzi.“ – rekla je gradonačelnica Petin.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Dežurni telefon 0 - 24

Papuk doo Logo

Prijava kvara – dežurni telefon:

0981834002

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 61 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 333

Jučer 239

Ovaj tjedan 333

Ovaj mjesec 5718

Ukupno 1962211