2019 02 13 ZSUGO007

U hotelu „Dukat“ je u srijedu 13. veljače 2019. održana redovna, godišnja izvještajna skupština Zajednice sportskih udruga grada Orahovice na kojoj je od 23 zastupnika klubova bilo nazočno 22.

U radnom dijelu Skupštine predsjednik Igor Hozić iznio je izvješće o radu od dana izabiranja u ožujku pa do kraja 2018. godine u kojem je spomenuo da prvo što se napravilo u Zajednici nakon izbora je bilo raspisivanje javnog poziva za financiranje klubova u 2018. pri čemu su određeni točni kriteriji po kojima su sredstva podijeljena, te da je svaki klub dobio sredstva čak i veća nego prijašnjih godina.

Povjerenstvo za pravna pitanja je uskladilo Statut zajednice i ostale temeljne akte sa zakonom o sportu i zakonom o udrugama te su usvojeni na skupštini 9. svibnja 2018. godine. U istom mjesecu otvorena je i Internet stranica Zajednice koja je posvećena samo sportu i radu Zajednice na adresi www. orahovicasport.com na kojoj se redovno objavljuju sve vijesti o sportu, dokumenti koje donosi Zajednica i rad same Zajednice. Za Orahovačko proljeće organizirana je tribina Dr. Dražena Lalića s temom „Nogomet i politika“ te je Zajednica bila suorganizator međunarodnog teniskog turnira za djevojčice i seniore. U kolovozu je organiziran turnir u odbojci na pijesku „Krunoslav Bošnjak“ na Jezeru povodom glazbenog festivala Ferragosto Jam na kojemu su se natjecale ekipe iz cijele države. U rujnu smo pomogli Plivačkom klubu i Gradu Orahovici organizirati Olimpijski dan u Orahovici. Tijekom listopada izvršen je nadzor nad poslovnim knjigama Zajednice iz 2017. godine, nakon kojeg su nadležne službe bile upoznate s nepravilnostima u radu koje su uočene.

Nakon izvješća iznesen je plan rada za 2019. te je naglašeno da će u ovoj godini Zajednica raspodijeliti 600.000 kuna, što je u odnosu na proteklu godinu više za 100 tisuća kuna. Kriteriji za raspodjelu sredstava dodatno su dotjerani, a već ove godine u organizaciji Zajednice i Grada planira se u Orahovici organizirati sportski dan, na kojem će biti izabrani i proglašeni najbolji sportaši u gadu.

Orahovačka gradonačelnica Ana - Marija Petin, pohvalila je rad Zajednice, naglasivši da je ključno bilo uvođenje kriterija za raspodjelu sredstva, jer su oni donijeli puno dobroga u orahovački sport. Grad će i dalje ulagati u sport, posebice u daljnji razvoj sportske infrastrukture. Gradonačelnica je rekla kako i ove godine očekuje dobre rezultate, posebice u omladinskim kategorijama jer je Orahovica oduvijek bila poznata kao mjesto odakle dolaze vrhunski sportaši.

Sva podnesena izvješća za proteklu i planovi rada za tekuću godinu, donesena su gotovo jednoglasno.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Dežurni telefon 0 - 24

Papuk doo Logo

Prijava kvara – dežurni telefon:

0981834002

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 87 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 335

Jučer 239

Ovaj tjedan 335

Ovaj mjesec 5720

Ukupno 1962213