2019 02 22 HVIDR a006

U petak 22. veljače 2019. Udruga HVIDR-a Orahovica je održala redovnu godišnju izvještajnu skupštinu. Skupštini su kao gosti bili nazočni zamjenik župana Virovitičko-podravske županije Darko Žužak, načelnik općine Čačinci i domaćin Mirko Mališ, predsjednik Odbora za branitelje i zajednice udruga HVIDR-a VPŽ Mato Bubaš, predstavnik grada Orahovice Milan Babac te predsjednici i predstavnici drugih udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Izvješće o radu iznio je predsjednik Udruge HVIDR-a Orahovica Stjepan Varaždinac i naglasio je aktivan rad udruge:

- „Organizirali smo cijeli niz obljetnica iz Domovinskog rata te sudjelovali na gotovo svim manifestacijama vezanima Domovinski rat u organizaciji braniteljskih udruga u županiji, ali i šire te na manifestacijama Grada Orahovice. Ono što želim istaknuti je rad na ostvarivanju svojih temeljnih ciljeva, a to je borba za hrvatskog branitelja i njegova prava te prava njegove obitelji.

Ovim putem bih se zahvalio Gradu Orahovici i susjednim općinama te našim pokroviteljima na velikoj pomoći u radu, medijima i posebno našem tajniku Robertu Samu koji je odradio niz projektnih aktivnosti te svakodnevno bio na raspolaganju našim članovima i hrvatskim braniteljima za svaki vid pomoći“ - rekao je Varaždinac.

Nakon podnošenja ostalih izvješća iznio je i plana rada za 2019. godinu, u kojem će briga o braniteljima i dalje biti prioritet rada Udruge, nazočnima su se obratili predstavnici braniteljskih udruga s područja županije te potom načelnik općine Čačinci Mirko Mališ nakon kojih je Milan Babac u ime Grada Orahovice pozdravio sve nazočne u ime gradonačelnice Ane – Marije Petin i  pohvalio opširna izvješća i zahvalio se što članovi udruge svojim radom promiču vrijednosti Domovinskog rata, štite dignitet Domovinskog rata, čuvaju uspomenu na poginule branitelje i što se vrijednosti i istina o Domovinskom ratu prenosi na mlađe naraštaje.

Nazočnima su se obratili i predsjednik Odbora za branitelje i HVIDR-e  VPŽ Mato Bubaš, te na kraju zamjenik župana VPŽ Darko Žužak.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Dežurni telefon 0 - 24

Papuk doo Logo

Prijava kvara – dežurni telefon:

0981834002

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 91 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 335

Jučer 239

Ovaj tjedan 335

Ovaj mjesec 5720

Ukupno 1962213