2019 02 25 MultiSport003

U bivšoj kino dvorani održano predstavljanje programa nagrađivanja zaposlenika kroz MultiSport kartice. MultiSport kartica je proizvod kojim poslodavci motiviraju zaposlenike na zdrav i aktivan život kroz pogodnosti koje im omogućavaju korištenje različitih sportskih sadržaja na području cijele Hrvatske. MultiSport kartica temelji se na mjesečnoj pretplati i korisnicima omogućava pristup svim sportskim objektima u MultiSport mreži Partnera.

Kako nam kaže Nina Ražo Krlić iz tvrtke Benefit Systems, kartica nije dostupna privatnim osobama već je uvijek sponzorirana ili sufinancirana od strane poslodavca. MultiSport kartica jedinstvena je pogodnost za zaposlenike koja kroz sport i rekreaciju poboljšava zdravlje, imunitet i zadovoljstvo zaposlenika, a time i njihovu učinkovitost na radnom mjestu:

- „U projekt je uključeno već sada više od 200 sportskih objekata iz cijele Hrvatske, a svakim danom se popis povećava za jedan do dva objekta, tako da korisnik kartice u može koristiti usluge sportskih objekata ili klubova u cijeloj državi, bilo u svojem mjestu bilo u mjestu u kojemu je na godišnjem odmoru.“

Za ovakav program bilo je zainteresirano nekoliko orahovačkih sportskih klubova koji bi mogli svoje usluge pružati kroz MultiSport mrežu, koji su sudjelovali na predavanju i čiji klub se nalazi na popisu prihvatljivih sportskih aktivnosti ovog programa.

Nazočnima se obratio i predstavnik Grada Orahovice Milan babac koji je prenio pozdrave gradonačelnice Petin i pohvalio inicijativu kojom se želi potaknuti zdraviji i bolji život građana kroz ovakve vrste aktivnosti, a preko tvrtki, ustanova i institucija čiji su zaposlenici.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Dežurni telefon 0 - 24

Papuk doo Logo

Prijava kvara – dežurni telefon:

0981834002

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 81 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 335

Jučer 239

Ovaj tjedan 335

Ovaj mjesec 5720

Ukupno 1962213