2019 03 02 DVD Crkvari013

U subotu, 3. ožujka, redovnu godišnju skupštinu održalo je i DVD Crkvari, kojoj je uz članove društva nazočili  predstavnik Grada Orahovice Milan Babac, predsjednik  i zapovjednik VZ Orahovica Mario Gubeljak i Robert Orina, predsjednik MO Crkvari Tomislav Rukavina, predstavnici  vatrogasnih društava  Dolci, Feričanci, Stara i Nova Jošava i Orahovica,te predstavnici  KUD Crkvari.

Izvješće o radu u prošloj godini podnio  je predsjednik DVD-a Crkvari Ivica Podboj koji je na kraju izvješća zahvalio svima koji  podupiru rad vatrogastva u Crkvarima, a posebno se zahvalio gradonačelnici Petin i Gradskoj upravi. Izvješće je zatim podnio zapovjednik DVD Crkvari Miroslav Varga nakon čega su izvješća za prošlu godinu kao i financijski plan i plan rada za 2019. godinu jednoglasno prihvaćeni. Zapovjednik VZ Orahovica, Robet Orina obratio se nazočnima te ocijenio  rad  DVD-a crkvari pohvalnim, a uz Orinu obratili su se još i predsjednik VZ Orahovica Mario Gubeljak, te predsjednici svih ostalih Društava članica VZ Orahovica i gostujućih DVD-ova te tajnik KUD-a Crkvari Ivan Grgurić.

Predstavnik Grada Orahovice, Milan Babac, pozdravio je sve nazočne u ime gradonačelnice Petin, pohvalio rad i izvješća DVD-a Crkvari te se zahvalio na korektnoj suradnji s Gradskom upravom i poželio što manje intervencija.

U nastavku su podijeljene diplome četvorici članova DVD-a Crkvari koji su položili ispit za vatrogasnog dočasnika, diplome je podijelio zapovjednik Orina i to Miroslavu Vargi, Pavlu Boljkovcu, Denisu Belobradiću i Ivici Podboju. Na kraju su Dobrovoljna vatrogasna društva iz Orahovice, Stare Jošave, Nove Jošave, Dolaca i Vatrogasna zajednice poklonile DVD-u Crkvari nova vatrogasna crijeva.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 60 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 68

Jučer 205

Ovaj tjedan 2404

Ovaj mjesec 6980

Ukupno 2030948