2019 03 02 DVD Crkvari013

U subotu, 3. ožujka, redovnu godišnju skupštinu održalo je i DVD Crkvari, kojoj je uz članove društva nazočili  predstavnik Grada Orahovice Milan Babac, predsjednik  i zapovjednik VZ Orahovica Mario Gubeljak i Robert Orina, predsjednik MO Crkvari Tomislav Rukavina, predstavnici  vatrogasnih društava  Dolci, Feričanci, Stara i Nova Jošava i Orahovica,te predstavnici  KUD Crkvari.

Izvješće o radu u prošloj godini podnio  je predsjednik DVD-a Crkvari Ivica Podboj koji je na kraju izvješća zahvalio svima koji  podupiru rad vatrogastva u Crkvarima, a posebno se zahvalio gradonačelnici Petin i Gradskoj upravi. Izvješće je zatim podnio zapovjednik DVD Crkvari Miroslav Varga nakon čega su izvješća za prošlu godinu kao i financijski plan i plan rada za 2019. godinu jednoglasno prihvaćeni. Zapovjednik VZ Orahovica, Robet Orina obratio se nazočnima te ocijenio  rad  DVD-a crkvari pohvalnim, a uz Orinu obratili su se još i predsjednik VZ Orahovica Mario Gubeljak, te predsjednici svih ostalih Društava članica VZ Orahovica i gostujućih DVD-ova te tajnik KUD-a Crkvari Ivan Grgurić.

Predstavnik Grada Orahovice, Milan Babac, pozdravio je sve nazočne u ime gradonačelnice Petin, pohvalio rad i izvješća DVD-a Crkvari te se zahvalio na korektnoj suradnji s Gradskom upravom i poželio što manje intervencija.

U nastavku su podijeljene diplome četvorici članova DVD-a Crkvari koji su položili ispit za vatrogasnog dočasnika, diplome je podijelio zapovjednik Orina i to Miroslavu Vargi, Pavlu Boljkovcu, Denisu Belobradiću i Ivici Podboju. Na kraju su Dobrovoljna vatrogasna društva iz Orahovice, Stare Jošave, Nove Jošave, Dolaca i Vatrogasna zajednice poklonile DVD-u Crkvari nova vatrogasna crijeva.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Dežurni telefon 0 - 24

Papuk doo Logo

Prijava kvara – dežurni telefon:

0981834002

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 42 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 333

Jučer 239

Ovaj tjedan 333

Ovaj mjesec 5718

Ukupno 1962211