2019 03 06 Umirovljenici001

U utorak 5. ožujka 2019. je u prostorijama Udruge umirovljenika Orahovica održana svečanost primopredaje informatičke opreme.

Udruga hrvatskih branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata Duga Međa jučer je orahovačkoj Udruzi umirovljenika, donirala kompjuter. Svečanosti primopredaje su nazočili čelnici dvije udruge, Elza Blagajac predsjednica Udruge Umirovljenika Orahovica, Ivica Bušljeta predsjednik UHBDDR Duga Međa, ali i orahovačka gradonačelnica Ana – Marija Petin.

Preuzimajući donaciju, predsjednica Udruge umirovljenika Orahovica Elza Blagajac zahvalila se hrvatskim braniteljima iz Duge Međe na poklonu, rekavši kako im puno znači jer će im itekako olakšati rad, a kako je rekla bit će im i njihov prozor u svijet. Zaključila je Blagajac kako se nada da je ovo jedan početak novog prijateljstava i suradnje dvije udruge.

Ivica Bušljeta predsjednik UHBDDR Duga Međa, kazao je kako mu je drago što su baš Udruzi umirovljenika poklonili kompjuter, jer nakon provedenog informatičkog tečaja, kojeg su pohađali i članovi orahovačke udruge, ovo je samo nastavak dobre suradnje.

Gradonačelnica Petin također je čestitala Udruzi hrvatskih branitelja iz Duge Međe na gesti, jer voditi brigu o ljudima treće životne dobi je uvijek pozitivno. Grad Orahovica će vrlo brzo u suradnji s Udrugom umirovljenika provesti još jedan informatički tečaj, kako bi stanovnici Orahovice, starije živote dob,i stekli osnovno informatičko obrazovanje. Objema Udrugama gradonačelnica Petin obećala je daljnju pomoć u radu. (www.radioorahovica.com)

KORONAVIRUS

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2021. u malom - Vodič za građane

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 33 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 71

Jučer 85

Ovaj tjedan 878

Ovaj mjesec 1380

Ukupno 2164831