2019 03 14 ZSUGO007

U četvrtak 14. ožujka 2019. u Maloj gradskoj vijećnici, a po pozivu Igora Hozića, predsjednika Zajednice športskih udruga Grada Orahovice, potpisani ugovori sa sportskim klubovima, koji reguliraju financiranje u 2019. godini.

Nakon potpisivanja Ugovora, nekoliko čelnika klubova izrazilo je zadovoljstvo odrađenim poslom:

Matija Čačinović, predsjednik NK DOŠK Dolci:

- „Zadovoljan sam s dobivenim iznosom, koji je veći nego prošle godine. Nadam se da će biti dovoljno da završimo sezonu. Ono što sam rekao i na Skupštini kluba, nadam se ostvarenju svih planova. Vjerujem da će nas Grad i dalje pratiti. Planiramo postaviti fasadu na našu svlačionicu, i ukoliko budemo dobili dodatnu pomoć, završit ćemo i taj projekt“. – rekao je predsjednik DOŠK-a Matija Čačinović.

Predsjednik ŠN Papuk Orahovica, Darijo Krmpotić također se zahvalio na dobivenim sredstvima, apostrofirajući sjajnu suradnju s Gradom i Zajednicom:

- „Mi smo iznimno zadovoljni sa sredstvima koje smo dobili. Drago mi je da su Grad i Zajednica prepoznali naš rad. Sezonu ćemo završiti bez problema. Sukladno kriterijima dobili smo dvadeset posto više sredstava. Hvala još jednom i Gradu i Zajednici“. - rekao je Krmpotić.

Predsjednik Sportskog rekreacijskog društva Orahovica Milan Babac kazao je:

- „Svakako da smo zadovoljni. Ovo je iznos koji nam potpuno omogućava da provedemo sve zamišljeno u ovoj sezoni. Hvala i Gradu i Zajednici“. - rekao je Babac.

Nakon svečanog čina potpisivanja Ugovora, predsjednik ZŠU Igor Hozić kazao je:

- „Sve smo obavili kako smo i najavljivali i obećavali. Već idući tjedan, u utorak ili srijedu, klubovima će biti doznačena prva sredstva u iznosu od 50% dobivenih sredstava. Posao oko raspodjele sredstva za ovu godinu je završen, no nas očekuje sada kontrola sredstva koju su dobili klubovi u prvom dijelu godine. Želimo voditi brigu o svakoj kuni, jer ne želimo da netko netransparentno troši novac, a što se desilo protekle godine s jednim članom Zajednice“. - rekao je Hozić, koji je poslalo i poruku svim sportskim klubovima:

- „Svi klubovi imaju povećana sredstva u odnosu na 2017. godinu I to rapidno. Nadam se da niti jedan klub više neće imati nikakvih problema oko završetka sezona. Svima smo dali mogućnost normalnog rada i to ćemo činiti dok god budemo tu gdje je jesmo. Samim time očekujem puno dobrih sportskih rezultata, jer uvjeti su sada stvoreni, financije više nisu problem i nema zapreka da se opet radujemo velikim sportskim dostignućima“. - zaključio je danas predsjednik zajednice športskih udruga Grada Orahovica Igor Hozić.

Dodajmo još, da je Grad Orahovica u svom Proračunu za tekuću godinu osigurao 600 tisuća kuna, 100 tisuća kuna više nego u prošloj godini. (www.radioorahovica.com)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Dežurni telefon 0 - 24

Papuk doo Logo

Prijava kvara – dežurni telefon:

0981834002

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 99 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 335

Jučer 239

Ovaj tjedan 335

Ovaj mjesec 5720

Ukupno 1962213