2019 03 23 DVD Dolci008

U subotu 23. ožujka 2019. održana je 91. redovna godišnja izvještajna skupština vatrogasaca DVD-a Dolci. Izvješće o radu u proteklom razdoblju iznio je predsjednik društva, Samir Božičević, koji je rekao kako tijekom 2018. godine nije bilo požarnih intervencija, već samo jedna tehnička.

Osim toga, radilo se na pripremanju djece za vatrogasna natjecanja, održavani su sastanci Upravnog odbora, održavan je okoliš oko doma, dolački vatrogasci su sudjelovali na osposobljavanjima za vatrogasna zvanja, te su sudjelovali na skupštinama susjednih vatrogasnih društava.

Okupljanje mladeži te rad s njima i odlazak na natjecanja, školovanje vatrogasaca, održavanje doma i prostora oko doma, aktivnosti su koje dolački vatrogasci planiraju provoditi i tijekom 2019. godine, rekla je podnoseći plan rada, zamjenica zapovjednika DVD-a Dolci, Ivana Čižić.

Godišnja skupština bila je i prilika za dodjelu priznanja za položena vatrogasna zvanja, koja je zaslužnim vatrogascima dodijelio zapovjednik VZ Orahovica, Robert Orina. Domagoj Čačinović ,Mario Gubeljak i Toni Sitar primili su uvjerenje o usavršavanju za specijalnost rukovanja aparatima za zaštitu dišnih organa, dok je Mario Gubeljak, uz spomenuto, primio još i uvjerenje iz usavršavanja za specijalnost bolničar.

Redovnoj godišnjoj izvještajnoj skupštini DVD-a Dolci nazočili su i predsjednik i zapovjednik Vatrogasne zajednice Orahovica, Mario Gubeljak i Robert Orina, predstavnik Grada Orahovice, Milan Babac i predsjednica Mjesnog odbora Dolci, Danijela Kordoš.

Između ostalih koji su se obratili i pohvalili rad obratio se i predstavnik Gradske uprave, Milan Babac, koji je pozdravio sve ispred Grada Orahovice i gradonačelnice Ane - Marije Petin:

- „Posebno želim pohvaliti dio izvješća koji se odnosi na rad s mladima i edukaciju članstva, te dobru suradnju s gradskom vlasti. Podrška Grada će i u budućnosti biti ako ne na istom nivou onda svakako na još boljem. Želim vam uspješan rad u narednim razdobljima i da vam se ispune svi planovi.“ – rekao je babac.

LPM PAUK Banner

zastita osobnih podataka GDPR

Papuk doo Logo

Prijava kvara – dežurni telefon:

0981834002

VideoGalerija

Webcam Live

SkyLine web kamera

smjestaj

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Pretraživanje

Uredovni dan gradonačelnice

Uskršnja čestitka gradonačelnice

Dan Grada

Dan Grada 2019 Plakat001

Dan Grada 2019 Program001

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 84 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 384

Jučer 348

Ovaj tjedan 732

Ovaj mjesec 10881

Ukupno 1978168