Dan Grada 2019 Plakat001

Brojna različita događanja u organizaciji Grada i Turističke zajednice, uveličat će i uljepšati ovogodišnju proslavu Dana grada Orahovice, 3. svibnja, blagdana Našašća sv. Križa, koja počinje u petak, 1. svibnja 2019. godine proslavom međunarodnog praznika rada koji će biti obilježen na orahovačkom jezeru prvosvibanjskim piknikom i gdje će za sve građane biti pripremljen prvosvibanjski grah.

Događanja 3. svibnja (petak), na blagdan Našašća sv. Križa i Dana grada,  počinju tradicionalnom budnicom Puhačkog orkestra DVD-a Orahovica u 8:00 sati, a potom će u 9,30 Izaslanstvo Grada i Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata, predvođeno gradonačelnicom Ana-Marijom Petin, odati počast poginulim hrvatskim braniteljima kod Spomen obilježja u centru grada.  U župnoj crkvi središnje misno slavlje u 11,00 sati, vodit će požeški biskup dr. Antun Škvorčević, od kojeg će mladi župljani primiti  sakrament sv. Potvrde.

Svečana sjednica Gradskog vijeća grada Orahovice, počet će u 13,00 sati u višenamjenskoj dvorani „Papuk“, u programu koje će, zaslužnim građanima biti uručene plakete i zahvalnice, u vidu Javnih priznanja grada Orahovice. Petak će završiti u znaku koncerta Željka Bebeka koji će u središnjem gradskom parku početi u 21,30 sati.

Završnica proslave 791. rođendana grada Orahovice, bit će u biciklističkih utrka kada će se održati drugi po redu „Orahovica Bike Weekend“, u organizaciji BK Pannonian, 4. i 5. svibnja (subota i nedjelja). U ovoj dvodnevnoj manifestaciji, koja se održava u području Parka prirode Papuk i izletišta Jezero, posjetitelji će vidjeti ponajbolje bicikliste ovog dijela Europe koji će se natjecati u disciplinama Enduro, mtb/bmx session i klasična jednodnevna cestovna utrka.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

12. Dani kestena i vina

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 63 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 7

Jučer 317

Ovaj tjedan 1492

Ovaj mjesec 5579

Ukupno 2051678