2019 05 14 PEC001

Jučer je u orahovačkoj višenamjenskoj dvorani, održana press konferencija na kojoj su organizatori ovogodišnjeg Papuk extreme Challengea, Plivački klub Orahovica i Biciklistički klub Weekend Warriors iz Osijeka, prezentirali kompletan program, datume održavanja i sportove koji će biti zastupljeni, na drugom Papuk Extremu, a na kojoj je ispred Grada Orahovice bila voditeljica ureda Turističke zajednice Lana Jurkin.

Uz orahovačke udruge “Jaglac”, “Underground klub”, Biciklistički klub “Lood” i Plivački klub, u programu će sudjelovati i “Baraber” klub iz Belišća, Triatlon klub “Swibir” iz Zagreba i Biciklistički klub Weekend Warriors iz Osijeka.

Utrke za djecu i odrasle, trkački i plivački maraton, triatlon te biciklističke utrke samo su neke od sportskih disciplina u kojima će se nadmetati natjecatelji iz cijele hrvatske,a osim sportskog dijela i ovogodišnji Papuk extreme ponudit će i zabavno-glazbeni program te bogatu gastronomsku ponudu

Direktor manifestacije, član Biciklističkog kluba Weekend Warrios, Andrej Flauder kazao je kako ovogodišnji Papuk extreme donosi više sadržaja u odnosu na prošlogodišnji. Novost su i natjecanja poput povlačenja užeta te obaranja ruku u kojima će moći bez prethodne online prijave sudjelovati svi koji se nađu na jezeru. Direktor Flauder je rekao i kako je najveći dio posla odrađen te da je zadovoljan do sada učinjenim

Koordinatorica natjecanja, Ada Tikvan kazala je da se zainteresirani natjecatelji mogu prijavljivati do 26. svibnja na službenoj web stranici manifestacije papukextremechallenge.com.

Koordinatorica Tikvan također je rekla da je interes za sudjelovanjem na manifestaciji izuzetno velik, te da očekuju da će broj od oko 1000 natjecatelja i posjetitelja , koliko ih je bilo prošle godine, na ovogodišnjem Papuk extremu biti i premašen.

Jučerašnjoj press konferenciji nazočila je ispred Gradske uprave Lana Jurkin te djelatnice Poljoprivrednog poduzeća Orahovica i Parka Prirode Papuk, Katica Petkov i Maja Jurlina.

Ovogodišnji Papuk Extreme Challenge Festival bit će održan na kompleksu orahovačkog Jezera od 7. do 9. lipnja. (www.radioorahovica.com)

2019 05 14 PEC002

2019 05 14 PEC003

LPM PAUK Banner

zastita osobnih podataka GDPR

Papuk doo Logo

Prijava kvara – dežurni telefon:

0981834002

VideoGalerija

Webcam Live

SkyLine web kamera

smjestaj

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Pretraživanje

Uredovni dan gradonačelnice

51. Orahovačko proljeće

OraOutdoorFest2019 Vector

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 145 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 13

Jučer 269

Ovaj tjedan 13

Ovaj mjesec 8204

Ukupno 1989162