2019 05 29 KinoProjekcija019

Povodom 51. Orahovačkog proljeća u Kino dvorani prikazan domaći ZF film „Moj dida je pao s Marsa“. Prvi je to znanstveno fantastični film za djecu od samostalnosti Republike Hrvatske snimljen prema motivima priče "Moj dida je vanzemaljac" Irene Krčelić i ovaj obiteljski film namijenjen je svima koji s godinama nisu izgubili maštu.

U glavnim su ulogama 12-godišnja debitantica Lana Hranjec te (glasom) jedan od najnagrađivanijih hrvatskih glumaca Ozren Grabarić, a uz njih igraju i proslavljeni norveški glumac Nils Ole Oftebro, velika slovačka komičarska zvijezda Petra Polnišova te mlade hrvatske glumačke nade Alex Rakoš, Sven Barac, Tonka Kovačić, Lucija Šango. Film je još u fazi razvoja osvojio nagrade BeActive Award za najbolji projekt i Prime4Kids&Family Award za najbolji projekt za djecu.

Primjenjujući najsuvremenije filmske tehnike i u hrvatskoj kinematografiji dosad nezabilježene posebne efekte, "Moj dida je pao s Marsa" progovara o temi prijateljstva i ljubavi , a kroz prijateljstvo djevojčice i robota izvanzemaljca, „Moj dida je pao s Marsa“ priča priču o životnoj snazi ljubavi. Poruka filma je univerzalna: ljubav može udahnuti život, a želi ukazati da je bitno mlade usmjeriti na druženje, prijateljstvo i ljubav – vrijednosti kojima će obogatiti svoje živote."

Život djevojčice Une u trenu se preokrene kada njenog didu otmu izvanzemaljci. U podrumu kuće slučajno otkrije da je djed i sam izvanzemaljac čiji se brod davno srušio, a tu je ostao njegov pilot, mali mrzovoljni robot Dodo. Una i robot imaju manje od 24 sata da pronađu i spase djeda.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 90 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 210

Jučer 208

Ovaj tjedan 639

Ovaj mjesec 639

Ukupno 2112968