2019 06 20 TurnirPranic001

Pobjedom Nogometne akademije NO Limit iz Virovitice, na stadionu Papuka je u četvrtak 20. lipnja 2019. odigran 5.nogometni turnir „Danijel Pranjić”, na kojem su još nastupile momčadi Mladosti iz Čačinaca, Suhopolja te organizatori Škola nogometa Papuk Orahovica. Turnir se igrao u kategoriji prednatjecatelja.

Svečanom činu otvorenja turnira, na kojem je po prvi puta nazočio i bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić, nazočili su i izaslanica gradonačelnice Petin, voditeljica Turističkog ureda Lana Jurkin, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Orahovice Igor Hozić, predsjednik Škole nogometa Papuk Orahovica Darijo Krmpotić, brojni roditelji, ali i veliki broj posjetitelja i prijatelja bivšeg hrvatskog reprezentativca.

Darijo Krmpotić, predsjednik Škole nogometa Papuka iz Orahovice, pozdravljajući nazočne igrače i trener, govorio je o karijeri Danijela Pranjića:

- „Danijel je prve korake napravio upravo na ovom stadionu, a put ga je nakon toga odveo u Belišće, Osijek, zagrebački Dinamo, pa potom u nizozemski Heerenveen, njemački Bayern, portugalski Sporting, grčki Panathinaikos, španjolsku Celtu, slovenski Kopar, te na koncu danas ciparski Anorthosis. Karijera dostojna poštovanja“.  – rekao je jučer Krmpotić.

U ime gradonačelnice Petin, riječi pozdrava uputila je voditeljica turističkog ureda Lana Jurkin:

- „Zahvaljujem se u ime gradonačelnice Petin i pozivam vas da nam budete gosti 5. srpnja na velikom humanitarnom turniru, kojeg ćemo organizirati kako bi pomogli našem malom sugrađaninu Marku Bogdaniću. Želim da se dobro zabavite i neka pobjedi najbolji“. – rekla je Jurkin.

Igor Hozić, predsjednik Zajednice sportskih udruga garda Orahovice rekao je jučer kako Pranjić nikada nije zaboravio gdje je napravio svoje prve nogometne korake:

- „Danijel nikada ne zaboravlja od kuda je krenuo u nogometni svijet i na tomu mu veliko hvala. Zahvaljujem se Školi nogometa na sjajnoj organizaciji, a svim vama želim dobrodošlicu u naš grad. Nadam se dobrom nogometu i nadasve fair playu“ – rekao je Hozić

Danijel Pranjić nije skrivao zadovoljstvo što po prvi puta nazoči na turniru koji nosi njegovo ime:

- „Prvi puta sam na turniru koji nosi moje ime i emocije su vrlo jake. Ovo je za mene velika čast, posebice kada vidom ovu djecu. Na mladima svijet ostaje i svi mi u Hrvatskoj moramo se potruditi da njima u budućnosti bude bolje. Hvala Školi nogometa, koji zaista ulažu ogromne napore da u svom gradu učine nešto veliko“. – rekao je otvarajući turnir Pranjić.

Iz ruku Danijela Pranjića, Tin Patkoš i Tin Grdić, nogometaši ŠN Papuka primili su trofeje za najbolje strijelce liga u kojima su nastupali ove sezone, Patkoš U-8, grdić U-10.

U prvom kolu ŠN Papuk s 3:0 nadvisila je čačinačku Mladost, dok je Akademija No limit s 2:1 bila bolja od Suhopolja. U drugom kolu Suhopolje je s 4:1 pobijedilo ŠN Papuk, dok je No limit sa 6:0 nadvisio čačinačku Mladost. U posljednjem trećem kolu Suhopolje je savladalo Mladost sa 7:0 dok su No limit I ŠN Papuk odigrali neodlučeno 1:1.

Prvo mjesto na petom turniru Danijel Pranjić pripalo je tako Nogometnoj akademiji No limit iz Virovitice sa 7 osvojenih bodova, Suhopolje je bilo drugo sa šest, ŠN Papuk osvojila je četiri boda, dostatno za treće mjesto, dok je Mladost zauzela četvrto mjesto bez bodova. Stručna prosudbena komisija, koju su činili treneri četiri momčadi, odlučila je i o najboljim pojedincima turnira. Statutu za najboljeg vratara primio je Orahovčanin Toni Jović, Leon Pasarić iz Suhopolja okitio se titulom najboljeg strijelca, dok je Roko Svat iz Virovitice izabran za najboljeg nogometaša turnira. Pehare i medalje najboljima uručili su Danijel Pranjić i Igor Hozić. (www.radioorahovica.com)

OVAJ TURNIR ODRŽAN JE UZ FINANCIJSKU POTPORU ZAKLADE "HRVATSKA ZA DJECU"!

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 58 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 207

Jučer 221

Ovaj tjedan 428

Ovaj mjesec 428

Ukupno 2112757