2019 07 02 OsnovnaSkola034

Danas je u orahovačkoj Osnovnoj školi Ivane Brlić Mažuranić, održana svečanost podjele nagrada učenicima osmih razreda, koji su svih osam godina osnovnoškolskog obrazovanja završili s odličnim uspjehom. Prije same podjele nagrada, učenici su održali kratku predstavu, te se zahvalili svim učiteljima i prisjetili se dogodovština za vrijeme trajanja svog školovanja.

Ravnateljica Osnovne škole Maja Škraba obratila im se prigodnim riječima, pohvalivši sve njihove uspjehe te je izrazila želju da će svi oni prvenstveno postati dobri i odgovorni ljudi.

Gradonačelnica Ana – Marija Petin pozdravila je sve okupljene osmaše i poželjela im sve najbolje u budućem životu. Petin je naglasila kako je Grad partner Osnovnoj i Srednjoj školi te da će tako biti i u buduće. Dodala je Petin kako će aktualna gradska vlast ućiniti sve da im osiguraju što bolje uvjete za školovanje , u nadi da će se jednog dana, a nakon završenog školovaja svi oni vratiti u svoj grad, te započeti novi život i zasnovati obitelj.

Na koncu današnje svečanosti, nagrade učenicima koji su sve razrede završili sa odličnim uspjehom uručili su ravnateljica Maja Škraba te gradonačelnica Grada Orahovice Ana – Marija Petin, a nagrade su primili: Anastazija Čičković, Karlo Maričić, Laura Kojić, Ozana Grosel, Marino Vučinić, Nives Gvozdenović , Andrej Pavić, Antonio Meljančić, Bojana Stojnović, Casper Unferderber .

Doris Babac primila je nagradu kao najbolja učenica škole, dok su Tea Boltadžija i Stella Šincek primili nagrade za poseban doprinos u kulturnom i javnom životu škole. (www.radioorahovica.com)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 79 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 7

Jučer 422

Ovaj tjedan 1166

Ovaj mjesec 4956

Ukupno 2087012