2019 07 12 BeerFest1dan122

Na orahovačkom jezeru održan je dvodnevni Beer festival u organizaciji Turističke zajednice i Grada Orahovice, a na kojem je pokrovitelj bilo Ožujsko.

U sklopu festivala, osim što se moglo popiti pivo i pojesti grah, pljeskavice, čevape i pivske kobasice, moglo se vidjeti defile motorista i poslušati odlične glazbe.

Prvi dan festivala na izletištu Jezero okupili su se brojni bikeri koji su u večernjim satima prodefilirali kroz grad s gradonačelnicom Anom – Marijom Petin na jednom od motora na početku kolone nakon čega su se bikeri ponovno okupili na jezeru i uz mnogobrojne posjetitelje pogledali nastup odličnog Rock benda The Pulse Original iz Zaprešića sa raznovrsnim repertoarom stranih i domaćih majstora rock and roll-a te podosta maštovitih prerada, razgalili osjetila okupljenih te natjerali da pjevaju i  plešu i zabave se uz jako dobar rock and roll.

Nakon njihovog koncerta za veliki broj pivoljubaca na stage je izašla ekipa Hladnog piva, najboljeg Hrvatskog punk rock banda koji su svojim nastupom predvođeni pjevačem Milom Kekinom razvalili svojim pjesmama kritičnog stava prema vladajućem ustroju društva ismijavanjem uvriježene norme ljudskog ponašanja. Koncert su započeli novijim skladbama, a završili izvedbama sa svojih prvih albuma pa čak i na kraju po željama publike. Sve u svemu odličan dernek.

Drugog dana festivala uz točenje i kušanje piva, na početku večeri nastupio je Company band koji je domaćim i stranim hitovima zagrijao atmosferu nakon čega je pred okupljenu publiku izašli članovi rap banda Elemental.

Remi i Shot, Erol, Konrad, Davor, bubnjar Ivan i prateći vokal Vida su u njihovoj šarolikoj glazbenoj viziji izveli mnoštvo hitova kroz njihov prepoznatljiv nastup različitih stilova što njihov izričaj čini jedinstvenim i originalnim. Britki tekstovi ovog benda i zanimljive instrumentalne podloge koji zajedno čine autentičan zvuk Elementala zabavljali su okupljene pivoljupce dugo u noć.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 78 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 75

Jučer 160

Ovaj tjedan 899

Ovaj mjesec 2891

Ukupno 2134912