2019 08 08 Umirovljenici004

Udruga umirovljenika Orahovica sredstvima osiguranima iz Javnog poziva Grada Orahovice nabavila je novo računalo kako bi olakšali poslovanje pošto su još uvijek radili na zastarjelom računalu s operacijskim sustavom Windows XP za koji je podrška odavno ukinuta.

Ured Udruge umirovljenika posjetila je gradonačelnica Ana – Marija Petin koju su primili predsjednik udruge Tomo Pleša i tajnica Vera Todroić:

- „Drago mi je da su sredstva koja su osigurana iz natječaja za financiranje udruga grada Orahovice iskorištena na pravi način, tj. onako kako je i planirano kroz prijavljeni projekt te je udruga nabavila novo računalo i novi pisač.

Grad sa svim udrugama održava dobru suradnju pa se ovim putem zahvaljujem se svim predstavnicima udruga jer oni su ti koji na neki način održavaju život na ovom području te svima stojimo na raspolaganju.“ – rekla je gradonačelnica te dodala:

- „Također smo bili pokrovitelji puta u Mađarsku, jer se naši umirovljenici trude da ovu treću životnu dob provedu što ljepše, te smo s 50% sredstava sufinancirali ovaj izlet“.

Predsjednik Tomo Pleša zahvalio se gradonačelnici na svoj pomoći te moderniziranju računalne opreme u prostorijama udruge te su i on i gradonačelnica Petin podsjetili i pozvali na informatičke radionice za umirovljenike koje će se održati u nekoliko ciklusa, a krenuti će početkom jeseni. Gradonačelnica je također pozvala sve umirovljenike na proslavu Međunarodnog dana umirovljenika koja će se i ovog puta održati u šatoru u parku.:

- „Dan umirovljenika je inače 1. listopad, ali gledati će se da proslava bude jednu od subota.“ – zaključila je gradonačelnica.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 37 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 5

Jučer 422

Ovaj tjedan 1164

Ovaj mjesec 4954

Ukupno 2087010