2019 08 16 Tenis001

Tenisači Tenis kluba Orahovica su gostovali u Žepču na „Međunarodnom teniskom turniru „ŽEPČE OPEN 2019.“, koji se održao od 9. do 11. kolovoza 2019. te ostvarili odličan rezultat te povodom toga posjetili gradonačelnicu Orahovice Anu – Mariju Petin i donijeli joj poklone načelnika općine Žepče.

Naši tenisači pozvani su na turnir kako bi im tenisači iz Žepča uzvratili gostoprimstvo pošto su oni povodom 51. Orahovačkog proljeća gostovali na turniru u Orahovici te bili oduševljeni, kako gostoprimstvom naših tenisača, Gradske uprave i građana, tako i ljepotama grada i manifestacijom koja se održavala te se vratili u BiH puni lijepih dojmova i poklona.

Turnir se odigravao na dvije lokacije, na Centralnom terenu turnira Osova i teniski tereni „Motel Marić“ u dvije kategorije, ispod 50 godina i 50+.

Orahovčani su na turnir došli u sastavu Miroslav Radaković, Vedran Kordoš, Milan Cigler i Igor Hozić u kategoriji do 50 godina te Mario Matek i Josip Radočaj u 50+ kategoriji.

Radaković i Cigler su na turniru prošli do osmine finala u kategoriji do 50 g., a Radočaj je dogurao do finala turnira u kategoriji 50+ gdje je izgubio od veteranskog prvaka Bosne i Hercegovine Ismira Brkića.

U prvom setu Radočaj se dobro držao te izjednačio na 4:4 te čak imao i prednost kako bi na kraju ipak izgubio rezultatom 6:4, 6:3.

- „Igrači su došli iz cijele BiH, Hrvatske i Srbije, a sam turnir je bio jako dobro organiziran s mnoštvom natjecatelja. Žepče je prekrasno mjesto i jako smo lijepo bili primljeni“. – rekli su Radaković i Radočaj u razgovoru s gradonačelnicom kojoj su uručili poklone načelnika iz BiH.

Gradonačelnica Petin je pohvalila rezultate tenisača i zahvalila se na poklonima te obećala kako će se poraditi na suradnji sa Općinom Žepče koju su naši tenisači započeli kroz sportske aktivnosti.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 106 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 241

Jučer 293

Ovaj tjedan 1198

Ovaj mjesec 2254

Ukupno 2120725