2019 08 24 Oldtimer017

Grad Orahovica je ovaj vikend bila je domaćin Međunarodnim Oldtimer susretima. Oko pedeset primjeraka starih vozila što motora što automobila. Ovo događanje u Organizaciji Oldtimer kluba Našice krenulo je relyem vozila iz Našica do Orahovice, gdje su ih dočekali orahovčani i puhački orkestar DVD-a Orahovica za koji je kapelnik orkestra Zoran Vlajnić primio zahvalnicu od predsjednika oldtimer kluba Franjo Hofer.

Vozila su se smjestila na središnjem gradskom trgu gdje su vlasnici prezentirali posjetiteljima kakve su se mašine vozile u prošlosti. Na ovom susretu u goste su stigla vozila iz Slovenije, Slovačke, Austrije, Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine te iz Hrvatske iz Rijeke, Zagreba, Bjelovara, Osijeka, Đakova, Našica i mnogih drugih mjesta. Vozila je bilo raznih od MG-a iz 1951. godine do jedinog kabriolet Mini Morisa u Hrvatskoj.

Vlasnike vozila i goste primila je voditeljica ureda Turističke zajednice i pozdravila u ime gradonačelnica Ane – Marije Petin, te se zahvalila Oldtimer klubu i posebno našem sugrađaninu Dušku Rađenoviću, također članu kluba, što su uvrstili u svoju etapu Orahovicu te pozvala sve goste da obiđu znamenitosti grada, a predsjednik kluba Hofer je zahvalnice za Turističku zajednicu i Grad Orahovicu uručio voditeljici Lani. Duško Rađenović je goste uputio u povijest Orahovice te njene najpoznatije građevine i mjesta, od kojih su neke i posjetili uz Duška kao vodića. 

Nakon izložbe povijesnih vozila, kolona se zaputila prema Jezeru gdje su druženje nastavili u ugodnoj atmosferi uz zakusku i dobro raspoloženje.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 89 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 238

Jučer 293

Ovaj tjedan 1195

Ovaj mjesec 2251

Ukupno 2120722