2019 08 23 Sah001

U petak 23. kolovoza 2019. šahovski klub Orahovica održao je svoju redovnu izbornu skupštinu na kojoj su članovi skupštine izabrali novo vodstvo, a gdje je vršitelj dužnosti od odlaska bivšeg predsjednika do ove izborne skupštine bio Frano Martinović.

Skupštinu je kroz točke dnevnog reda vodilo radno predsjedništvo na čelu s članom kluba i predsjednikom Županijskog šahovskog saveza Miroslavom Totom.

Ispred kandidacijskog odbora šahovskog kluba Davor Stošić je iznio prijedloge za kandidaturu za predsjednika Zlatko Tomšić, za dopredsjednika Frano Martinović, za upravni odbor Ivan Jurlina, Luka Jurišić i Davor Stošić i za nadzorni odbor Ivica Pleša, Fran Kolačko i Mato Mesić.

Svi prijedlozi su jednoglasno prihvaćeni te su navedeni kandidati tako i izabrani za navedene funkcije u klubu.

Nakon izbora obratio se novi predsjednik Zlatko Tomšić koji je zahvalio na danom povjerenju:

- „pohvalio bih rad i pomoć svih članova u ovom problematičnom prijelaznom razdoblju i nadam se da ću svakako od vas svih imati podršku u radu kako bi nam svima bilo što lakše. Želim svima dobre sportske rezultate u narednom razdoblju.“ – rekao je Tomšić.

Tot je ispred Županijskog šahovskog saveza obećao svu pomoć koju mogu pružiti kao i predsjednik Mjesnog odbora Doljani Zvonko Borda, čiji društveni dom klub koristi za natjecanja i treninge.

Nazočnima se obratio i predsjednik Sportske zajednice grada Orahovice Igor Hozić:

- „Kada je novo vodstvo došlo na čelo sportske zajednice svim klubovima su povećana sredstva pa tako i šahovskom. Nažalost određene osobe iz bivšeg vodstva kluba zloupotrijebile su svoje ovlasti te ne transparentno trošile financijska sredstva, ali zbog toga su poduzete mjere i te osobe će snositi odgovornost. Vi ste dobro reagirali, odmah ste smijenili to vodstvo izvanrednom izbornom skupštinom. Problem je što prema zakonima u RH, kada se uoče neke nepravilnosti u radu kluba, Jedinice lokalne samouprave i Sportske zajednice ne smiju financirati klub do čak dvije godine čime ste sada vi oštećeni zbog grešaka drugih, te smo mi u Sportskoj zajednici došli na ideju i zamolili druge sportske klubove u Orahovici da vam pomognu donacijama od 500 kn što je većina klubova i napravila te im se ovom prilikom i zahvaljujemo, a također i vama koji ste ustrajali da klub nastavi s radom.“ - rekao je Hozić.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 88 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 233

Jučer 293

Ovaj tjedan 1190

Ovaj mjesec 2246

Ukupno 2120717