preuzmi 1

Proteklog vikenda u Virovitici, u organizaciji Rukometnog saveza Virovitičko-podravske županije, odigran je turnir u minu rukometu za djevojčice i dječake. Turnir se održavao sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije.

Na turniru, kojeg su pomogli Hrvatski rukometni savez, Virovitičko-podravska županija, Sportska zajednica županije, Turistička zajednica županije te Sportska zajednica i Turistička zajednica Grada Virovitice, nastupile su i dvije selekcije iz Orahovice, članice i članovi Ženskog rukometnog kluba i RK Orahovica. U konkurenciji djevojčica, ekipa ŽRK Orahovica pod stručnim vodstvom trenerice Andrijane Rukavina, osvojila je prvo mjesto. Pobijedile su Orahovčanke u sve četiri utakmice, osvojivši na koncu osam bodova, druga je bila prva ekipa Virovitice, treća Pitomača, dok su četvrto i peto mjesto zauzele druga i treća ekipa Virovitice. Od pojedinačnih nagrada, Lea Kolar s 40 golova primila je nagradu za najboljeg strijelaca, Andrijana Rukavina izabrana je za najbolju trenericu dok je u najbolju petorku turnira izabrana i Arijana Čočaj.

U konkurenciji dječaka, RK Orahovica osvojio je četvrto mjesto s dva boda. Pobijedila je prva momčad Slatine, drugi si bili mladi rukometaši prve momčadi Virovitice, Slatina dva osvojila je treće mjesto, dok je druga momčad Virovitice osvojila posljednje peto mjesto. Od pojedinačnih nagrada, Orahovčanin Karlo Glumac izabran je za najboljeg igrača turnira, dok je Matej Boljkovac izabran u najbolju petorku. Momčad Orahovice vodio je trener Marko Cingel. Najboljim pojedincima i momčadima uručene su medalje, pehari i priznanja. (www.radioorahovica.com)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 84 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 205

Jučer 206

Ovaj tjedan 914

Ovaj mjesec 5803

Ukupno 2111828