Jučer (14.listopada) su u Velikoj gradskoj vijećnici, gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin i direktor poduzeća "Edel sport" Igor Gavranović, potpisali Ugovor o nabavi i ugradnji sportske podloge za vanjski teren na multifunkcionalnom igralištu.

Ukupna cijena sportske podloge iznosi 249.707 kuna, a sredstava su većinom osigurana u Proračunu grada Orahovice, a jednim dijelom projekt će financirati i Zajednica športskih udruga Grada Orahovice.

"Na terenu će osim podloge biti postavljena i sigurnosna ograda, novi golovi i novi koš za igranje košarke. Tribine koje su počele propadati, također ćemo urediti i dovesti ovo igralište do kvalitete koje i zaslužuje. Igralište će biti otvorenog tipa, neće biti zaključavanja, ali će gradske službe voditi brigu o novom terenu. Svi sportski tereni koji su u vlasništvu Grada doći će na red, idemo sustavno uređivati sve ono što nije gotovo taknuto u proteklih dvadesetak godina" – rekla je jučer prilikom potpisivanja Ugovora gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin.

Umjesto umjetne trave, koja će biti skinuta, bit će postavljena multifunkcionalna podloga, visoke kvalitete. Direktor poduzeća "Edel sport" Igor Gavranović kazao je kako su takvi tereni izuzetno popularni u Europi.

"S novom podlogom zadovoljit će se puno veći i širi sadržaji korisnika, od mlađih do starijih. Na novoj podlozi moći će se igrati mali nogomet, košarka, rukomet, tenis ali i ostali sportovi. Jako mi je drago da ćemo u Slavoniji baš u Orahovici izgraditi jedan takav teren" – rekao je Gavranović, koji je dodao kako će radovi početi u naredna četiri tjedna i nakon početka radova potrebno će biti sedam dana da radovi budu završeni.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 103 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 218

Jučer 293

Ovaj tjedan 1175

Ovaj mjesec 2231

Ukupno 2120702